Gazete Vatan Logo

Bu kez de belden aşağı vurdular!

Yaptıkları filmle Türklerle dalga geçtiler...

Bugüne kadar insan hakları ihlalleri, cezaevlerindeki kötü koşullar ya da Ermeni tehciri meselesi üzerinden tartışılan ülkemiz, şimdi de cinsel yaşamdaki sorunlarla Hollywood sinemasının gündeminde.

Ülkemizde ‘Kimliksiz’ adıyla vizyonda olan Liam Neeson ve Diana Kruger’in başrollerini oynadığı ‘Unknown’ adlı filmde Türklerin erken boşalma sorunuyla dalga geçildi.

Berlin’de geçen filmde Neeson’un canlandırdığı karakter, Kruger’in oynadığı Gina’nın dairesine gidiyor. O anda yan daireden sevişme sesleri geliyor. Bağırtılar karşısında Neeson, “Bu gürültüde nasıl uyuyorsun?” diye soruyor. O da gülerek, “Merak etme, uzun sürmüyor” diyor ve sevişen Türk çiftin ilişkisi iki saniye sonra sona eriyor.



KRUGER TÜRKÇE KONUŞUYOR

Filmde dikkat çeken unsurlar iki Türk’ün sevişmesiyle sınırlı değil. Film boyunca sık sık Türkçe konuşmalar da duyuluyor. Kruger, bir Türk’ün barında çalışıyor. Türk patronun Türkçe olarak “Muhabbeti kes de işine bak” diye bağırmasına Kruger, “Tamammm” diye karşılık veriyor.

Unknown bu yıl Hollywood’un en çok hasılat yapan filmlerinden biri olmayı başardı. Filmde bir kazanın ardından kimliğini yitiren bir adamın hikâyesi anlatılıyor. (Habertürk)

Haberin Devamı