Gazete Vatan Logo
Magazin Bu kadınla yan yana getirmeyin

Bu kadınla yan yana getirmeyin

Demet Akalın ile Okan Kurt’un boşanmasının ardından Demet Şener’in yaptığı yorum olay oldu.

Bu kadınla yan yana getirmeyin

DEMET Akalın’ın boşanmasının ardından gözler 17 yıldır küs olduğu Demet Şener’e çevrildi. Sessizliğini sosyal medya hesabı üzerinden bozan Şener, bir takipçisinin “Demet Akalın senin için ‘işsiz, dul’ demişti. Şimdi ona haciz gelmiş” yorumuna şu yanıtı verdi: “Herkesi kandırırsınız ama Allah her şeyi görür ve bilir. Ben yüreğimin temizliğine ve Allah’a güvendim hep.”

ŞENER, bununla da kalmadı başka bir takipçisinin “Ne demişler; sen doğru dur, Allah eğrinin cezasını verir. Senin günahını alanlar bir bir dökülüyorlar” mesajını beğendi. Bu yorum ‘2. Sayfa’nın adresinde paylaşılınca Demet Akalın’dan tepki gecikmedi. Şener’le sosyal medyada dahi yan yana gelmek istemeyen Akalın, “Beni bu kadınla aynı sayfaya koymayın rica ediyorum” mesajını paylaştı.

Gülben’den barış mesajı
Gülben Ergen 11 aydır küs olduğu Demet Akalın’a zeytin dalı uzattı. Bir takipçisinin “Demet’i bu zor gününde yalnız bırakmayın” sözlerine “Zaten aksini düşünmeyin” cevabını verdi. Öte yandan Demet Akalın’ın Esra Erol’u Instagram’da takipten çıkarması kafaları karıştırdı.
NE OLMUŞTU?
Demet Akalın ile İbrahim Kutluay, 1998-2001 arasında ilişki yaşamıştı. Kutluay evlenmelerine kısa bir süre kala Demet Şener’e aşık olmuştu. 2005’de evlenen ve iki çocukları olan çift, 9 ay önce boşanmıştı. O dönemde Akalın “Demet Şener’e teşekkür borçluyum. Ben de onun gibi çocuklu, dul ve işsiz güçsüz kalabilirdim” sözleriyle dikkat çekmişti.

Haberin Devamı