Gazete Vatan Logo

Bu hafta sonu sanat yolculuğuna çıkın

İstanbul’da sanat dolu bir hafta sonu geçirmek isterseniz tiyatrodan sergilere, konserden söyleşilere sanat her yerde.

Bu hafta sonu sanat  yolculuğuna çıkın

O cak ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde ruhunuzu doyuracak sanat etkinlikleri devam ediyor. Vadistanbul’dan Uniq Hall’e tiyatro ve konserler izleyicisini bekliyor. Shakespeare’in Bir Yaz Gecesi Rüyası müthiş bir gösteri. Selami Şahin, Teoman gibi müzisyenler ise farklı müzik tarzları ile sahneyi hareketlendirecek.

Kanahi Yamashita ile Akbank Sanat Gitar Günleri

Ocak ayı boyunca gitar dünyasının usta isimlerini ağırlayan Akbank Sanat Gitar Günleri , 31 Ocak 2018 Çarşamba günü, efsane Japon gitarist Kazuhito Yamashita’nın kendisi kadar yetenekli kızı Kanahi Yamashita’nın konseri ile sona eriyor. Sanatçı Münih’te düzenlenen 66. ARD Uluslararası Müzik Yarışması’nda yarı finale yükselerek geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterildi.

Aşk ve ilişki oyunu Bir Yaz Gecesi Rüyası

Ana teması aşk ve evlilik olan Bir Yaz Gecesi Rüyası’nı 30 Ocak’ta Uniq Hall’de izleyebilirsiniz. Shakespeare’in en ünlü eserlerinden olan oyun, yönetmen Aleksandar Popovski’nin yepyeni ve eşsiz yorumuyla yeniden sahneye taşınıyor. Theseus ve Hypollita’nın düğün şenlikleri için başlayan hazırlıklar tam bir kargaşaya dönüşüp, aşkın ve sevginin kazandığı bir başka rüyaya sürüklüyor seyirciyi.

Haberin Devamı

Her dalda aldığı adaylıklar ve ödüllerle dikkat çeken, inanılmaz akrobatik detayları ve sahne tekniğinde devrim yaratan efektleriyle seyirciye unutamayacağı bir “yaz gecesi” sunan oyunun başrollerini Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan, Sezai Aydın ve Arda Aydın paylaşıyor

Bu gece Ceylan Ertem ile coşacaksınız

27 Ocak Cumartesi-bugün, ‘Anadolu Yakası’nda düzenlediği konserlerle bir boşluğu dolduran Kayıkhane’nin konuğu Ceylan Ertem oluyor.

Selami Şahin ve Teoman’dan müzik ziyafeti
Vadistanbul AVM’de kapılarını açan Jolly Joker’de 2 Şubat Cuma günü saat: 22.00’da, müthiş sahne performansıyla Selami Şahin konser verecek. 3 Şubat Cumartesi günü saat:22.00’da ise Türk Rock’ının güçlü ismi Teoman hayranlarıyla buluşacak.
Ailece izleyeceğiniz müzikal ’Köstebekgiller’
Köstebekgiller’in en sevimli karakterleri Boya, Süslü, Kösteban ve amcaları Köstan yepyeni bir müzikal ile sahnede çocuklarla buluşuyor. 28 Ocak Pazar günü Moi Sahnede yer alacak gösteride; sevimli karakterler seyirci ile interaktif olarak iletişim kuracak. Müzikalde, çocuklar harika vakit geçiriyorlar ve oyun içindeki hikayelerden bir çok ders çıkarma imkanı buluyorlar. Mutlaka gidin.
‘Ölümlü Dünya’da gülmeye doyamayacaksınız
Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işletirler. Ailenin, sıradan gözüken hayatları aslında pek de öyle değildir. Uzun süredir sakladıkları bir sır vardır; lokanta işletmeciliğinin yanı sıra köklü bir teşkilatın içinde çalışırlar. Bunu saklamaya çalışsalar da beklenmedik bir anda sırları ifşa olur. Artık yeni bir planı devreye sokmaları gerecektir. Filmde başrolleri Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür paylaşıyor.Komedi ve aksiyon filminin yönetmenliğini Ali Altay üstleniyor.

Haberin Devamı