Gazete Vatan Logo

Bu hafta sonu dans edin, eğlenin, aşk yaşayın

Konserden gösteriye ve tiyatrodan stand-up’a bu hafta sonu birbirinden cezbedici etkinliklere katılmak mümkün. İşte etkinlik rehberiniz...

Bu hafta sonu dans edin, eğlenin, aşk yaşayın

Ölümsüz aşk “Piraye”

Nazım Hikmet’in en büyük ilham kaynağı ve ölümsüz aşkı “Piraye”, ödüllü yönetmen ve aktör Murat Çidamlı’nın rejisörlüğü ve oyunculuğu, Eylül Kuzgunbay’ın uyarlaması ile bugün 17.00 ve 21.00’da Duru Tiyatro Büyük Salon’da sizleri bekliyor. Öğrenci bilet fiyatı 57.50, tam bilet fiyatı ise 67.50 TL.

Tatavla’da oyun karşıtı
Komedi oyunu Oyun Karıştı, bu akşam 20.30’da Tatavla Sahnesi’nde. Görkemli tiyatro geçmişlerinin ardından yıldızları sönen Charlotte ve George Hay’in başından geçen olayları anlatan oyunun bilet fiyatları öğrenci 46 TL, tam 56 TL.
Nefertiti Silifke’de
Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nun otuz yıllık sanatçısı Nur Gürkan, 15 Temmuz Pazar 21.30’da Evde Tiyatro’da. Şöhret sarhoşu Canan, nam’ı diğer Nefertiti’nin komik hikayesini konu alan oyunun bilet fiyatları öğrenci 46, tam 56 TL.
Sıla Açıkhava’yı coşturacak
Sıla, geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği efsane şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’da bu akşam 21.15’te başlayacak konserin bilet fiyatları 500 ile 60 TL arasında.
Plajda müzik keyfi
Sabah 10.00 itibariyle giriş yapabileceğiniz ve gün boyunca plajın tadını çıkarabileceğiniz Milyon Beach Kilyos’da bu akşam Ezgi Aktan, Gülçin Ergül, Bülent Ortaçgil sahne alacak. Bilet fiyatları 60 TL.
Akustik geceler...
Ataşehir Watergarden’da Akustik Yaz Konserleri başlıyor. Bu akşam 20.30’da Su Soley sahne alacak. Eylül’e kadar her cumartesi devam edecek konserler ücretsiz.
Deniz üstü şenlenir...
İstanbul’un ilk yüzen canlı sahnesi Yüzer Sahne, sezonunun ilk gösterisini bu akşam DJ Erdem Kınay ve Merve Özbey’in performansları ile açacak. Bilet fiyatları 63 ile 168 TL.
Komik olan o değil
Bugüne kadar 10 ilde, 200’den fazla sergilediği tek kişilik gösterisi “Açık Konuşuyorum”a yeni gösterisi “Komik olan ben değilim” ile devam eden Cem İşçiler, bu akşam 20.30’da BKM Mutfak Çarşı’da. Bilet fiyatı 34 TL.
Çok da fifi!
İki saat boyunca, sıradan dertleri şahsına münhasır şakalar eşliğinde anlatacak olan, altı kadın komedyenden oluşan Çok da Fifi Hatunlar, bu akşam 20.00’da Living Room sahnesinde sevenleriyle buluşacak. Bilet fiyatı 45 TL.

Haberin Devamı