Gazete Vatan Logo

Bu hafta ne yapsak?

Bu hafta ne yapsak?

Kenan Doğulu ve Kibariye gazinoda...

Meze, muhabbet ve eğlencenin bir araya geldiği, bir döneme damgasını vurmuş olan gazino geleneğinin tekrar canlandırıldığı "Yeni Bi'Fest", 2 Eylül akşamı Kenan Doğulu ve Kibariye'yi ağırlıyor... (KüçükçiftlikPark, 18:30, 300 - 1200 TL)

Ceylan Ertem Dorock XL'da

Alternatif müziğin önde gelen isimlerinden Ceylan Ertem, 29 Ağustos pazartesi akşamı Dorock XL'da... (22:00, 45 TL)

Zeytinli Rock Festivali yarın sona eriyor...

Geçtiğimiz sene 100 binden fazla müzikseveri buluşturarak izleyici rekoru kırmayı başaran Zeytinli Rock Festivali, bugün ve yarın devam edecek konserlerle sona eriyor. Hayko Cepkin ya da Şebnem Ferah'ı dinlemek için henüz geç kalmadınız... (12:00, Zeytinli Dalyan Sahili, Balıkesir)

2030'a götüren sergiyi gezin

Üç boyutlu ve etkileşimli enstalasyonların yer aldığı "Interstellar Uzay Sergisi", sizi uzayın ve geleceğin derinliklerine götürecek... Torium AVM'de gezilebilir. (24-34 TL)

Göksel ve Murat Dalkılıç açıkhavada

"Turkcell Yıldızlı Geceler Konserleri" kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki konserler devam ediyor. 29 Ağustos akşamı Göksel, 30 Ağustos gecesi ise Murat Dalkılıç en güzel şarkılarını hayranları için söyleyecek. 21:00, biletler 39 - 230 TL)

Haberin Devamı

Vivense, Yıldızlı Geceler'e sponsor oldu

Türkiye’nin en büyük online mobilya adresi Vivense, "Yıldızlı Geceler" kapsamında sanatın buluşma adresi Harbiye Açıkhava konserlerine co - sponsor olarak destek veriyor...

Almanya'nın en popüler gruplarından...

Almanyalı "doom metal" grubu Empyrium, 2-3 Eylül'de Zorlu PSM'de sizi melankoli dolu bir geceye davet ediyor... (21:00, biletler 60 - 85 TL)

İnternet aşıklarına mizahi bakış

Akasya Asıltürkmen ve Ozan Akbaba'nın başrollerini paylaştığı "İnternette Tanışan Son Çift", bu akşam 21:00'da Bo Sahne'de... (Biletler, 34 - 50 TL)

Çocuklar için müzikal

TRT Çocuk kanalında reyting rekortmeni olan "Canım Kardeşim" adlı çizgi dizi, müzikli bir gösteriyle bugün 14:00'da, Moi Sahne'de çocuklarla buluşuyor...