Gazete Vatan Logo

Bu haberi okumadan yola çıkmayın!

İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının değişik kesimlerinde sürdürülen bakım, onarım ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Karaman-Mut yolunun Sertavul geçidinde meydana gelen heyelan nedeniyle 15-26. kilometreleri ve 8-21. kilometreleri arasında ulaşım iki ayrı servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Gazipaşa-Anamur yolunun 30-33. kilometreleri (Karasela Mevki) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-15.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Bozüyük-Eskişehir yolunun 0-5. kilometreleri arasındaki Söğüt Kavşağında asfalt yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Karabük-Yenice-Zonguldak yolunun Bolkuş mevki ve Bitlis-Baykan yolunun Betonya kavşağı heyelan nedeniyle ulaşıma kapalı tutuluyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Havran-Balıkesir yolunun 51-53. kilometreleri arasında (Balya Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Cuma gününe kadar 11.00-15.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapalı tutulacak.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Gişe kulvarlarında 21 gişeden her defasında iki gişe kapatılmak suretiyle tamirat ve yenileme çalışmaları yapılacağından işaret ve işaretçilere dikkat edilmesi gerekiyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü Mevki) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi Mevki) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapalı tutulacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 7-12. kilometreleri arasındaki heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Kuşadası-Söke yolunun 25-30. kilometreleri arasında bulunan Söke çevre yolundaki yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım Söke şehir içinden gerçekleştiriliyor.

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde meydana gelen üstyapıdaki oturmaların giderilmesi çalışmaları nedeniyle her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım servis yollarından kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede Kesimi 41-43. kilometreleri arasındaki Aşağıada Viyadüğünde köprü bakım onarım çalışmaları nedeniyle 15 Mayıs tarihine kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak verilecek.

Ankara-İstanbul Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 23 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunun 0-7. kilometreleri arasındaki Suruç Kavşağı ile Organize Sanayii Kavşağı arasında bulunan yoldaki aşınma tabakası bakım onarım çalışması nedeniyle yarına kadar yolun iki şeridi kapatılarak ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Akşehir-(Yalvaç-Şarkikaraağaç)Ayr. yolunun 0-10. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevki, Boğayokuşu Mevki ve Karaltı Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü Mevki) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak veriliyor.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı tutuluyor.

Haberin Devamı