Gazete Vatan Logo

Bu haberi okumadan yola çıkmayın!

İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gazipaşa-Anamur yolunun 24-27. kilometreleri arasındaki Tenzile mevkisinde, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 15.00-16.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

İzmir Kuzey Çevre Otoyolu'nun Karşıyaka Tünelleri ve İzmir-Aydın Otoyolu'nun 75.Yıl Tüneli'ndeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Erbaa-Niksar yolunun 19-30. kilometreleri arasında sürdürülen (Karanlıkdere mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 13.00-14.00 saatlerinde yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Alaca-Yozgat yolunun 12-18. kilometreleri arasındaki kesimi Koçhisar Barajı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılmış olup, Çorum-Yozgat arası trafik Çorum-Sungurlu Ayrımı-Boğazkale-Yozgat il yolundan sağlanıyor.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 30 Aralık 2011 tarihine kadar 09.00-17.00 saatleri arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Amasya-Tokat yolunun 4-10. kilometreleri arasındaki (Turhal şehir geçişi) yaya kaldırımı ve kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Gümüşova-Gerede Otoyolu Kesimi Bolu Dağı Tünel içinde havalandırma sistemi jet fanlarının bakım çalışmaları nedeniyle 24 Mart Perşembe günü 07.00-12.00 saatleri arasında İstanbul-Ankara yönünde iki şerit, 13.00-18.00 saatleri arasında ise Ankara-İstanbul yönünde iki şerit trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak verilecek.

Gümüşova-Gerede Otoyolu kesimi Bolu Dağı Tünel içinde havalandırma sistemi jet fanlarının bakım çalışmaları nedeniyle yarın ve 23 Mart Çarşamba günü 07.00-18.00 saatleri arasında İstanbul-Ankara yönünde iki şerit trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 66-67. kilometrelerinde TCDD tarafından yapılan Hızlı Tren Projesi kapsamında VK-27 Viyadüğü'ndeki çalışmalar nedeniyle 8 Nisan 2011 tarihine kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak yapılacak.

Bozüyük Çevre yolunun 5-6. kilometrelerinde Sanayi Kavşak Köprüsü çalışmaları nedeniyle 4 Nisan 2011'e kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 31-32. kilometrelerinde şev destekleme çalışmaları nedeniyle 21 Nisan 2011 tarihine kadar sağ taşıma yolu kapatılacak.

Bozüyük Çevre yolunun 9-10. kilometrelerinde sol taşıma yolunda köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle 22 Nisan 2011 tarihine kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacak.

Yozgat-Alaca yolunun 0-18. kilometreleri arasında Koçhisar Barajı'ndaki su seviyesinin yükselmesi nedeniyle yol trafiğe kapatıldığından ulaşım Yozgat-Boğazkale-Sungurlu-Çorum yolu üzerinden sağlanıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

İnönü-Kütahya yolunun 1. kilometresindeki Hızlı Tren Projesi kapsamında VK-30 Viyadüğü'ndeki çalışmalar nedeniyle 30 Mart Çarşamba gününe kadar sağ ve sol taşıma yolları trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Bozüyük-Kütahya istikametinde servis yolundan sağlanacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü mevkisi) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi mevkisi) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma sağlanamayacak.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü mevkisi) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Haberin Devamı