Gazete Vatan Logo

Bu güzeller Laila'da buluşacak

Dünya müzik listelerinde fırtınalar estiren güzeller Cutty Sark partisi için geliyor. Aralarında Kylie Minogue'un şarkıcı kardeşi de var

İçki dağıtım ve pazarlama firmalarından bt, Türkiye distrübütörlüğünü yaptığı Cutty Sark viskisi için 27 Ağustos'ta Laila'da bir parti düzenliyor. Partinin konukları arasında dünya müzik listelerini alt üst eden güzeller var. Cutty Sark özel davetlileri için düzenlenen gecede, saat 00.00'dan sonra Laila'ya gelenler DJ Lisa'nın performansıyla eğlencenin doruğuna çıkacak. Kylie Minogue'un kardeşi Dannii Minogue da Laila'da konukların arasında gezinecek.

Dannii Minoque
Avustralyalı pop sanatçısı, tv yıldızı, oyuncu, modacı ve model... İngiltere'deki müzik eleştirmenleri tarafından en iyi kadın şarkıcı unvanına layık görüldü, "I Begin To Wonder" şarkısı geçen yıla damgasını vurdu.

Lisa Loud
İngiltere'nin en iyi DJ'leri arasında. 14 yıllık kariyeriyle dans müziğinin first lady'si olarak anılıyor. Müzik geçmişi onu çeşitli ülkelerdeki partilerin vazgeçilmezi yapıyor.

Baby H
Mere Naseeb adlı video klibiyle iyi bir çıkış yakalayan Hintli güzel dünya müzik listelerini alt üst etti.

LMC
"Take Me To The Clouds Above" şarkısı MTV ve The Box'ta en çok çalınanlardan... U2 ve Uk radyoda da en çok çalınan 45'lik ona ait.

Haberin Devamı