Gazete Vatan Logo
Magazin Bu görüntüler için ilk kez konuştu!

Bu görüntüler için ilk kez konuştu!

Katy Perry'nin eski sevgilisi Orlando Bloom'la olan pozları çok konuşulmuştu. Ancak taraflar bu fotoğrafla ilgili açıklama yapmamıştı. Beklenen açıklama Perry’den geldi.

Bu görüntüler için ilk kez konuştu!

Geçtiğimiz günlerde yeni albümü 'Witness’ın tanıtımı için bir radyo programına çıkan Katy Perry, sevgilisi Orlando Bloom ile Sardunya adasındaki tatillerinde çekilmiş fotoğraf hakkında konuştu.

Sörf tahtasının üzerindeki kürek çekme fotoğrafıyla ilgili espri yapan ve o anın yaşattığı travmayı üzerinden atmak için uzun süreli terapi alması gerektiğini belirten 32 yaşındaki şarkıcı, "Orlando bana çıplak olmak isteyip istemediğimi sordu ve ben de hoşlanmadığımı söyledim. Bu tamamen benim düşüncem. 'Ben öyle biri değilim' deyince bana tepki gösterdi” ifadelerini kullandı.

Kıyafetlerini okyanusun ortasında çıkarmaktan rahatsızlık duyduğunu dile getiren Perry, ancak özel yatlarına döndüğünde soyunduğunu itiraf etti. Bir ilişkide bu tarz heyecanlar yaşamanın normal ve gerekli olduğunu söyleyen Perry, kendisinin Orlando gibi davranmak istemediğini ve heyecanını yata sakladığını söyledi.