Gazete Vatan Logo
Magazin Bu geceler bize armağan

Bu geceler bize armağan

Tiyatro ve sinema dallarında oyuncuları ödüllendiren ‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nin 23’üncüsü gerçekleşti. Gecede Kerem Alışık, “Çolpan İlhan ve Sadri Alışık, sanata değer kattı. Bu geceler onların bize armağanı” dedi

Bu geceler bize armağan

Türkiye’de tiyatro ve sinema dallarında en uzun soluklu organizasyon olan ‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nin 23’üncüsü gerçekleşti. MKM Attila İlhan Salonu’nda gerçekleşen geceye tiyatro ve sinema dünyasından birçok isim katıldı. Kerem Alışık ödül gecesiyle ilgili, “Çolpan İlhan ve Sadri Alışık, sanata değer katan büyük değerlerimiz. Bu geceler bizim onlara değil, onların bize armağanı” dedi.

‘Atlatmaya çalışıyoruz’

Düşük yaparak 3,5 aylık bebeğini geçtiğimiz günlerde kaybeden Begüm Kütük, ise geceye eşi Erdil Yaşaroğlu ile birlikte katıldı. Kütük, “Erdil normalde böyle gecelere gelmez. Ama son zamanlarda beni yalnız bırakmamak için hep yanımda. Atlatmaya çalışıyoruz. Keyifli görünmeye çalışıyoruz” dedi. ‘Yılın en başarılı kadın oyuncusu’ ödülünü alan Demet Evgar, “Bugün annemin doğum günü, ödülümü ona armağan edeceğim” dedi. Komedi dalında ödülünü alan Engin Günaydın ise “Türkiye’de komedi yapmak çok zor bir iş” dedi.