Gazete Vatan Logo

Bu fotoğraflar evliliği bitirdi

İşadamının tazminat ödeyemem iddiasını çürüten eşi, bu fotoğrafları delil gösterdi

Business Chanell’ın eski ortağı Semih Sadi ile 9 yıllık eşi Jilda Koen boşandı. Mahkeme, 2 tarafın da “Beni aldatıyor” iddiası karşısında Sadi’nin fotoğraflarının etkisiyle Koen lehine karar verdi.

İNTERNET üzerinden bahis oynatarak haksız kazanç elde ettiği iddiasıyla yargılanan Business Chanell’ın eski ortaklarından Semih Sadi ile kendisinden 1 milyon TL tazminat talep eden 9 yıllık eşi Jilda Koen boşandı.

Koen, eşinin sadakatsiz davrandığını belirterek başka kadınlarla çekilmiş fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunmuş; kocasından 500 bin TL maddi, 500 bin TL manevi tazminat ile aylık 5 bin TL tedbir nafakası talep etmişti.

PORSCHE’Lİ FAKİR!

Hakkındaki iddiaların uydurma olduğunu öne süren Semih Sadi ise ailesine karşı özverili bir yapıya sahip olmasına rağmen, karısının “kıskanç, inatçı, sürekli olarak yüksek sesle konuşan” ve kendi kız arkadaşlarından bile kıskanan biri olduğunu iddia etti. Eşinin kendisini Matteo Canuvio isimli yatırım bankacılığı yapan İtalyan erkek arkadaşı ile aldattığını öne süren Sadi, işsiz olduğunu ve geçimini güçlükle sağladığını bu nedenle nafaka ödeyemeyeceğini belirtti.

Sadi’nin “Parasızım” iddiası için ise Jilda Koen, eşinin Porsche, Audi TT ve Aston Martin marka otomobilleri olduğunu ve bu otomobillerin sahibinin fakir olamayacağını kaydetti.

200 BİN TL TAZMİNAT

Çiftin 2 yıldır devam eden boşanma davasının karar duruşması önceki gün yapıldı. Aldatıldığını iddia eden Koen’in talebini yerinde bulan mahkeme, çiftin boşanmalarına karar vererek, kusurlu eşin kendisine 200 bin TL maddi tazminat ödemesine hükmetti. Mahkeme, davalı koca Semih Sadi’nin 70 bin TL’lik tazminat talebini ise reddetti. (HABERTÜRK)

Haberin Devamı