Gazete Vatan Logo
Magazin Bu filmden utanmadık

Bu filmden utanmadık

Aslı Enver, Meryem Uzerli ve Özcan Deniz önceki gün bir radyo programında Öteki Taraf filmlerini anlattı. Oyuncular, bu filmin kendilerini utandırmayacağının altını çizdi

Bu filmden utanmadık

Bugün vizyona girecek olan Öteki Taraf’ın oyuncuları Aslı Enver, Meryem Uzerli ve Özcan Deniz Radyo Viva’da Adem Metan’a konuk oldu. Kızı Lara ile ilgili de konuşan Uzerli, doğum yapmadan önce kendisini Allah’a karşı yakın hissettiğini ve dua yaptığını anlattı. Uzerli, “Allaha inandım. Lara sonrası bu inanç daha derine girdi, arttı. Gerçek korkuyu ve sevgiyi hissetmeye başladım” dedi. Uzerli ayrıca set dışında özgüvenin çok az olduğunun altını çizdi. Aslı Enver ise filmi sevdiğini ve oynamaktan keyif aldığını belirterek, “Ancak bazen beyazperdeye veya TV’ye yansımaz. Filmi bir kez izledim. İzlediğim şeyi sevmek ve utanmamak çok önemlidir. Ben ne utandım, ne de şaşırdım” dedi. Özcan Deniz ise dizi ve sinema çekimlerinin yoğun olduğundan kendisine vakit ayıramadığına belirtti. Deniz, yakında bir çocuk sahibi olacağını ve evlenip mutlu olmak istediğini söyledi. Deniz, “Yeni neslin derinlik problemi var. Tüm dünyayı ekrandan görüyorlar. Dokunamıyor, tadamadan biliyorlar” dedi. Müzikten uzak kalmadığının da altını çizen Deniz, film müzikleri yaptığını belirtti. Müzik sektörünün heyecanını kaybettiğini de vurgulayan Deniz, yine de ileride albüm yapmayı düşündüğünüz sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Diyar ile dost oldu

Meryem Uzerli önceki akşam arkadaşlarıyla Ulus Sunset’te yemek yedi. Masada sosyetik güzel Diyar Onar da vardı. Diyar Onar ile Meryem Uzerli’nin dostluğu dikkat çekti. Çünkü Onar’ın ismi Uzerli’nin eski aşkı Alp Özcan ile aşk dedikodularına karışmıştı. Mekan çıkışı Uzerli yanındaki uzun saçlı gence, “Kulübe gidiyoruz, sen de gel” dedi. İkili Emirgan’daki Gizli Kalsın isimli mekanda sabaha kadar eğlendi. Oyuncu, “Mısırlı sevgiliniz Bassel Alzaro nerede? Evleneceğiniz doğru mu?” sorusuna “Evlilik de yok” cevabını verdi. (EMRAH AKÇAAY)