Gazete Vatan Logo

Bu festivalde oyuncaklar büyüklere

“Türkiye’nin ilk hobi ve eğlence festivali” sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Big Boyz Festival, ultra teknolojik deneyimlerle adrenalin dolu aktiviteleri, konser ve partileri 5-6 Mayıs’ta Kemer Country Club’ta bir araya getiriyor.

Bu festivalde oyuncaklar büyüklere

Hayatımıza yön veren teknolojik oyuncakları hem tanıma hem de deneyimleme fırsatını Kemer Country Club’da iki güne yayılan büyük bir organizasyonla sağlayan Big Boyz Festival, “Büyüklere oyuncaklar” konseptiyle yola çıkıyor. 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Big Boyz Festival, otomobil tutkunlarından golf meraklılarına, tohum takası şenliğinden drone yarışmalarına her katılımcının kendine hitap eden aktiviteyi ilk elden deneyimleyebileceği zenginlikte bir içerik sunuyor. Festivalin gözdeleri arasında, 107 yıllık tarihiyle bir otomobil ikonu haline gelen London Morgan, iddialı tasarımı ve dayanıklılığıyla öne çıkan Mercedes X Class’ın yanı sıra 70 farklı parçası 3D yazıcı ile üretilen, dünyanın en güçlü otomobillerinden biri kabul edilen Ultra4 da var.

“Herkesin merakına hitap ediyoruz”

Festival alanında sergilenecek olan Gyrocopter modelleri ve uçaklar ise konukları geleceğin kişisel hava araçları ile tanıştıracak. Konuklar, alana özel dizayn edilen noktalarda alışveriş yapma, kick boks maçları ve motosiklet şovları izleme, macera oyunu Airsoft ve Krav Maga atölyelerine katılma fırsatı bulacaklar.

Haberin Devamı

Kemer Country Club’ın yemyeşil doğa içinde 15 bin metrekarelik alana yayılan tesis olanaklarıyla uyumlu şekilde planlanan festivalde, binicilik eğitimlerinden balta atmaya, elektrikli bisikletten paramotor gösterilerine uzanan çok sayıda etkinlik bulunuyor. Festivalin kurucusu ve organizatörü Tolga Alişoğlu, bu kadar çeşitli etkinliği bir araya getirme süreçlerini şöyle anlatıyor: “Bir yanda oyun meraklıları için bilgisayar oyunları, bir yanda bedeli 2 milyon TL’ye varan canavar arabalar. Bir yanda strateji oyunları diğer yanda en ilkel çağlardan beri insan hayatının içinde olan okçuluk. Biz, herkesin merakına ve ihtiyaçlarına hitap etmek istiyoruz. Dünyadaki trendleri, teknolojiyi takip ediyoruz ama diğer yandan da ülkenin çok farklı yerlerinde hobi aktiviteleri yapan minicik atölyeleri bile inceliyoruz. Bu aslında birbirini tamamlayan besin zinciri gibi bir kurgu. Nasıl güzel bir restoranda ekmek de su da en taze ve lezzetli sebzeler de tatlılar da en görkemli şekilde müşteriyle buluşuyorsa Big Boyz Festival’deki kurgu da aynı.”

Haberin Devamı

Birkan Polat’tan stunt rider

Rock konserleri ve dünyaca ünlü DJ partilerinin de sahne bulacağı festivalde, motosiklet sporcusu Birkan Polat da stunt rider şovuyla, akrobasinin sınırlarında gezinecek. Katılımcılar, çok sayıda sosyal medya fenomeniyle de tanışma imkanı bulacak. Biletler biletix üzerinden satışta.

Zipline, kaykay, helikopter

Tolga Alişoğlu, bu yıl yer alacak aktiviteleri şöyle sıralıyor: “Katılımcılar otomobil, motosiklet, yeni nesil kaykaylar gibi birçok ürünü deneyimleme şansı yakalayacaklar. Havacılık alanında birçok yeni uçak ve helikopter modeli ile tanışacaklar. Deniz üzerinde kullanacakları birçok deniz oyuncağı görebilecekler. Zipline ile macera dolu atlayışlar yaparken okçuluktan balta atmaya, binicilikten DJ atölyelerine, peyzajdan modaya birçok alanda yeniliklerle tanışacaklar, eğlenecekler. Ve tabii sürpriz partiler ve konserler de olacak.”

Haberin Devamı

BIG BOYZ konserleri

Festİval kapsamında rock müziğin önde gelen temsilcilerinden Teoman, 5 Mayıs Cumartesi saat 21.00’de Big Boyz Sahne’de konser verecek. Öncesinde ise dünya müzik listelerinde adından sıkça söz ettiren DJ Burak Yeter saat 19.00’da setinin başına geçecek. 6 Mayıs Pazar günü de “Move On” parçasıyla tanınan Deeperise saat 17.00’de sahne alacak. Fatma Turgut’un konseri ise saat 19:30’da.

Mert Fırat da geliyor!

Oyuncu Mert Fırat ise kurucuları arasında yer aldığı İhtiyaç Haritası projesiyle festivale katılacak. Şehir ve mahalle temelinde ihtiyaçların vatandaş katılımı ile sistematik bir şekilde duyurulması, harita tabanlı olarak toplanması ve bu ihtiyaçların gerekli kurum, kuruluş ya da özel kişiler tarafından karşılanmasını kolaylaştırmak amacıyla kurulan platform, faaliyetleri hakkında festival ziyaretçilerine bilgi verecek.