Gazete Vatan Logo

Bu da polis falı!

Polis Haber Gazatesi'nde polis falı: "İsminin içinde `E' olan bir şube, size görev yazacak"

ELAZIĞ'da Asayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından ilk sayısı çıkarılan `Elazığ Polis Haber Gazetesi'nde, polise özel fal köşesi ilgi çekti.

Dernek tarafından aylık hazırlanan 12 sayfalık gazetenin ilk sayısı yayınlandı. Gazetede polisin çalışmaları, bilinmeyen yönlerine ilişkin bilgiler yer aldı. `Bir suça maruz kaldığımızda delillerin zarar görmemesi için neler yapmamız gerekir?', `Hırsızlık olaylarında, çocuklarımızın korunması ve başlarına istenmeyen olayların gelmemesi için ne tür tedbirler almalıyız?' konularında uzmanların görüşleri de yer aldı. Elazığ'daki önemli olaylar ve Vali Muammer Erol'la yapılan röportajının da yayınlandığı gazetede ilgi çeken bölümlerden biri de burçlar köşesinde polislerin falları bölümü oldu. Burçlara göre polislerin fallarının açıklandığı köşede, gazetenin bu ayki sayısında burçlar ve yorumları şu şekilde yer aldı:

* Koç: Havailiğiniz başınıza iş açıyor. Amirlerinizce yanlış anlaşılıyorsunuz. İş hayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Ani ve aşırı sinirlenmelerden kaçının. Müdürlerinizin hoşuna gitmeyecektir.

* Boğa: Her şeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz rütbeye gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflediğiniz makamlara en kısa zamanda ulaşacaksınız. Maddi olarak hayatınızda fırtınalar esse bile yakında alacağınız taltifler, yaralarınıza derman olacak. Sizi çok seven kızınızdan yakında bir hediye alacaksınız. Ayrıca oğlunuza da sitem etmeyin, o da sizi çok seviyor.

* İkizler: Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Elinizdeki operasyon paralarını hep harcıyorsunuz. İşleriniz, arkadaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de partnerinize ayırın. Bu günlerde kendinize çok görev yazılıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

* Yengeç: Mars, Uranüs ve Neptün gezegenlerinin aynı hizaya girmesi burcunuzu etkileyecek ve bunun sonucu olarak 3 vakte kadar uzun bir yola gitmeniz olası. Haiti veya Afganistan olabilir. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir müdüre rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir şubeye geçebilirsiniz. Kulaklarınızdaki ağrının nedeni fazla telsiz dinlemek olabilir. Gece görevlerinde sakın dinlenmeye kalkmayın, denetlemeleriniz sıklaşacak.

* Aslan: Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Zira size çıkmayacağı belli. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski üniformalı haliniz? Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin. Ekip otonuzun lastiklerinde sorun var gibi görünüyor, amirlerinizle görüşseniz iyi olacak. Bakımlarını zamanında yaptırın ki rapor yemeyin. Yaşadığınız değişikliklerin yarattığı stres midenizin hassasiyetini arttırabilir. Yemek konusunda polisevinden faydalanabilirsiniz.

* Başak: Komşularınızın bugünlerde polis merkezine gelmeleri mümkün. Bir süre ortalarda gözükmeyin, zira sizden yardım isteyebilirler. Konuşma tarzınıza dikkat edin, amirlerinizin gözüne batıyorsunuz, her an başka şubede görevlendirilebilirsiniz. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Akıllıca davranır ve zamanınızı iyi değerlendirebilirseniz önümüzdeki sınavlarda başarılı olmanız mümkün ama tembelliği iş haline getirmişsiniz.

* Terazi: Bugünlerde kilonuza hiç önem vermiyorsunuz, göbeğiniz almış başını gidiyor, amirinizin size spor yaptırmasını istemiyorsanız sıkı bir diyet yapmanızda fayda var. Kendiniz için istediğiniz şeyleri başkaları içinde istemelisiniz. Çok iyi sicil notuna sahipsiniz ancak buna çok güvenmemelisiniz. Amirlerinizin yaptığı her şeyi yapmaya çalışmayın zararlı çıkarsınız.

* Akrep: Bugünlerde Venüs'ün etkisinden olsa gerek çok göreve gideceksiniz ama üzülmeyin bu durum 3 vakte kadar düzelecek. Bu 3 vakit; 3 gün de olabilir, 3 ay da olabilir 3 yıl da olabilir. Önümüzdeki günlerde resmi takım elbise giyeceksiniz gibi görünüyor. Nisan ayı başlarında olabilir. Ayrıca yakın bir zamanda omzunuzdaki yıldız sayısında bir artma yaşanacak, şimdiden hazırlıklara başlasanız iyi olur.

* Yay: Bugünlerde işleri diğer arkadaşlarınızın üstüne atıyorsunuz, mızmızlanmaktan vazgeçin, başınıza bir hal gelmeden kendinizi toplayın. Yakında düzenlenecek bir törende görev alacaksınız, hazırlanmaya başlayın. Yalnızsanız kısmetleriniz olacak iyi değerlendirin. Onları bari kaçırmayın. Bu sizin son şansınız olabilir.

* Oğlak: Hayatınızda her şey olmasını istediğiniz gibi gelişmeyebilir. İş hayatınızda büyük sıkıntılarınız var. İsminin içinde `E' olan bir şube, size görev yazacak ve sizde çok mutlu olacaksınız.

* Kova: Kısa bir yol yapacaksınız. Bu yol görev için toplanacağınız yer olabilir. Çok tezahüratlı bir kalabalık görünüyor. Gideceğiniz yerde çok bağıran ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. (Çünkü henüz yeni maaş aldınız) Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle bir yakınınız sayesinde tanışacak ve çok beğeneceksiniz. Heyecanlı günler sizi bekliyor.

* Balık: Çevrenizdeki insanların sorumluluktan kaçmaları sizi sinir ediyor. Müdahalede edemiyorsunuz ama sabırlı olmanız sizin menfaatinize olacaktır. Çarklar sizin lehinize dönmeye yakında başlayacak. Çabalarınızın karşılığını almadığınızı düşünüyorsunuz ama biraz daha sabırlı olmalı, üstlerinizin nabzına göre şerbet vermelisiniz. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı