Gazete Vatan Logo

Bu atölye size çalışıyor!

Tasarım ve el yapımı ürünlerin yeni adresi açıldı

Bu atölye size çalışıyor!

GittiGidiyor’un ulaşılabilir tasarım ve el yapımı ürünlerden oluşan “Atölye”si açıldı. Zet.com tasarımcılarını Atölye altında bir araya getiren GittiGidiyor, tarzıyla fark yaratmak isteyen, tasarım ve az sayıda üretilen el yapımı ürünleri özel içeriklerle zenginleştirerek tasarım tutkunlarının beğenisine sunuyor.

15 yıllık geçmişiyle Türkiye'de e-ticaretin öncü pazaryeri olan GittiGidiyor, sadece tasarım ve el yapımı ürünlerin yer aldığı “Atölye”sini açtı.

2014’ten bu yana bünyesinde 1.100’den fazla tasarımcıyı bir araya getiren Zet.com’un desteğiyle hayata geçirilen projede yetenekli genç tasarımcıların, tanınmış tasarım markalarının az sayıda üretilen özel el yapımı ürünleri yer alıyor. Atölye ürünlerinin ayrı bir şekilde konumlandıracağı ve şimdiden 300’den fazla tasarımcıyı bulunduran sitede, tasarım ürün arayanlar “Atölye” rozetini görerek GittiGidiyor Atölye sayfasına yönlenecek.

GittiGidiyor’un tasarımcılar ve tasarım severler için hayata geçirdiği Atölye, atölyede satış yapmak ve işini büyütmek isteyen, milyonlara ulaşmak isteyen herkesin tercih edeceği bir platform. Ulaşılabilir tasarımların adresi GittiGidiyor Atölye, farklı temaları, blog içerikleri, kampanyaları ve ürün önerileriyle farklılaşıyor.

Giyim aksesuar, mücevher, takı, ev dekorasyon, ofis ve bahçe kategorilerinde ürünlerin yer alacağı GittiGidiyor Atölye, tasarım ürünleri takip edenlerin değil, üretenlerin de tercih edeceği bir adres olacak.

Haberin Devamı