Gazete Vatan Logo

BTZ İçin Geri Sayım Başladı!

6-7 Aralık 2013 tarihlerinde düzenlenecek Bilişim Teknolojileri Zirvesi(BTZ)’ne sayılı günler kaldı!

Finansbank Enpara.com platin sponsorluğunda 6-7 Aralık 2013 tarihlerinde 6.’sı düzenlenecek olan Bilişim Teknolojileri Zirvesi(BTZ)’ne sayılı günler kaldı!

Bilişim Teknolojileri Zirvesi; Paneller ve Seminerler, Workshoplar, Bilişim Teknolojileri Fuarı (BT Alanı), İnteraktif Bölüm ve Sosyal Medya Ödül Töreni olmak üzere 5 ana bölümden oluşuyor. İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde; Türkiye’nin önde gelen öğrenci kulüplerinden İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen zirve, her yıl 600 kişiye ev sahipliği yapıyor ve 30.000 kişi tarafından canlı olarak izleniyor.


Zirve kapsamında düzenlenecek oturumlarda, internet sektörünün gündemindeki konular ele alınacak ve bilişim sektörü fütüristik yaklaşımlarla irdelenecek. Türkiye’de mobil uygulama ve oyun pazarı, mobil teknolojiler ve cihazların geleceği, internet girişimciliği, mobil ödeme sistemleri ve pazarlama stratejileri, sosyal medya ve insan kaynakları ve gamification gibi konular konuşulacak.


Zirvede konuşmacı olarak; Enpara.com Kurucu Ekip Lideri Elsa Pekmez Atan, Userspots Kurucusu Mustafa Dalcı, FourSquare Türkiye Kurucu Üyesi Ata İsmet Özçelik, Turkish WIN Kurucu’su Melek Pulatkonak, Turkcell SuperOnline Pazarlama Direktörü Nevra Duygu Duru, Pharos Kurucu Ortak’ı Emrah Salih Fakir, Vagabond Yönetici Ortak’ı Onur Tuğman, Gamester Kurucu Ortağı ve İş Geliştirme Direktör’ü Onur Karcı, Madbyte Games Oyun Yapımcısı Özgür Soner ve GamFed Kurucusu Niels van der Linden. gibi isimler yer alıyor. Tüm konuşmacılar, www.facebook.com/BTZirvesi sayfasından ve www.btz.org.tr üzerinden açıklanmaya devam ediyor.
BTZ kapanış akşamında düzenlecek törende Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri sahiplerini bulacak. Kazananların belirleneceği oylama ise www.sosyalmedyaodulleri.com sayfası üzerinden devam ediyor.
Zirve ile ilgili daha detaylı bilgiler ve online kayıt için www.btz.org.tr adresini ziyaret edebilir,

www.facebook.com/BTZirvesi sayfasından takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı