Gazete Vatan Logo

Brezilya kalçası İngiliz kadının sonu oldu

İzmir’de bir özel hastanede kalça estetiği ameliyatı olan, İngiltere vatandaşı 3 çocuk annesi Leah Cambridge (29), operasyon sonrası hayatını kaybetti.

Brezilya kalçası İngiliz  kadının sonu oldu

İngiliz Leah Cambridge, kalça estetiği ameliyatı için İzmir’e geldi. Opr. Dr. Ali U. tarafından 26 Ağustos Pazar günü özel hastanede ameliyat edilen Cambridge, daha sonra gelişen komplikasyonların ardından pazartesi günü yaşamını yitirdi. İngiliz kadının hangi komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybettiği açıklanmadı. Yetkililer, Cambridge’e ameliyatın risklerinin bildirildiğini ve bu konuda muvafakatname imzalandığını belirtti. Yakınları, şikayetçi olmazken, Leah Cambridge’in otopsi yapılmayan cansız bedeni, İngiltere’ye gönderildi. İzmir Sağlık Müdürlüğü’nce Cambridge’in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Üç çocuk annesi İngiliz Leah Cambridge’in ölümü, özellikle İngiltere’de büyük tepki gördü. İngiliz gazetelerine konuşan genç kadının erkek arkadaşı Scoot Franks’in; kanda depolanan yağın kandaki oksijen seviyesini düşürdüğünü, bunun da art arda üç kalp krizine neden olduğunu, Cambridge’in bedenin ise buna dayanamadığını söylediğini yazdı. Scott birkaç yıl içinde evleneceklerini ve ilişkilerinin 10 yıllık olduğunu belirtti. Kız arkadaşının düğün yerine cenaze hazırlıklarıyla ilgileneceğini anlattı.

Haberin Devamı

Daily Mail ise yaptığı haberde Lauren Goodger, Amber Dowding ve Chloe Ferry gibi ünlü ‘reality show’ isimlerinin de aynı klinikte ‘Brezilya tarzı popo’ yaptırdığını vurguladı.

Ameliyatı yapan estetik cerrahı Ali U. olayla ilgili açıklamada şunları söyledi: Hastamız maalesef ameliyat esnasında meydana gelen ani bir komplikasyondan dolayı verilen tüm çabalara rağmen hayatını kaybetmiştir. Bu tür ameliyatlarda öngörülemeyen risklerin her zaman olduğu bilimsel bir gerçektir.

Popo kaldırmada dünya üçüncüsüyüz
Avrupa’da 15 bin dolara yapılan popo estetiği Türkiye’de 5 bin dolara yapılmaya başlayınca ‘popo estetiği ameliyatlarının merkezi’ Türkiye oldu. Yılda 50 binden fazla yabancı estetik operasyonlar için Türkiye’ye geliyor. Popo estetiğinde en fazla tercih edilen model ise ‘Brezilya poposu’.
Türkiye’yi popo estetiği için tercih eden ülkelerin başında Avrupalılar geliyor.İsviçre, İngiltere, İsveç, Avusturya, Fransa ilk sırada gelen ülkeler. Arap ülkelerinin de gözdesi Türkiye. Türkiye’deki rakama gidiş dönüş uçak bileti, konaklama ve İstanbul turu da dahil. Operasyon yaptırmak isteyenler mail ya da WhatsApp hatlarından popolarını fotoğraflarını yolluyor. Yapılan incelemeden sonra fiyat bildiriliyor. Fiyat üzerinde uzlaşma sağlandıktan sonra da Türkiye yolculuğu başlıyor.

Haberin Devamı