Gazete Vatan Logo

Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi

Kentplus projesi ile İstanbul’a değer katan, yatırım ve yaşam fırsatları sunan EMAY İnşaat şimdi de Erko Group ile beraber, Ataşehir’in sembolü olacak yepyeni bir yaşam alanı sunuyor.

Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi

Ataşehir’in en yüksek bölgesinde, şehrin merkezinde, bütün bağlantı noktalarının keşisme noktasında yükselecek Brandium Ataşehir, sadece modern bir yaşam alanı değil, Ataşehir’in eksiklerini tamamlayacak kadar yenilikçi bir bakış açısının ürünü.

Slogan: HER ŞEY EVİMİN ALTINDA

Şehir: İSTANBUL

İlçe: ATAŞEHİR

Toplam Alan: 70.000 m2

Toplam Konut Sayısı: 1300

Teslim Tarihi: ARALIK 2013

Adres: Dereboyu Cad. No.29 Ataşehir İstanbul

Telefon: 444 12 00

Fax: (216) 575 68 07 / 444 12 00

E-Posta: info@brandiumatasehir.com

Web: www.brandiumatasehir.com

PROJEDEKİ EVLER

Stüdyo, 1+1, 1.5+1, 2+1, 2.5+1, 3+1, 4+1, 5+1’den oluşan 80 farklı daire tipi.
Emlak Tipi: Residence

Proje detayları ve kampanyaları hakkında bilgi almak için tıklayın!

PROJE HAKKINDA

Stüdyo , 1+1, 1.5+1,2+1, 2.5+1, 3+1, 4+1,5+1 seçeneklerinden oluşan 1300 konut, tamamının residence hizmetinden faydalanacağı, 3 farklı blokta, deniz manzaralı 80 farklı daire tipi bulunuyor. 5 katta bir özel kat bahçeleri, 3,40 metre tavan yüksekliği, su konseptli yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, özel teraslı / havuzlu teras katları, spor tesisi, kreş gibi yaşam alanlarının yanı sıra; otel, alışveriş merkezi ve home office projelerini de içeren Brandium Ataşehir sadece kendi sakinlerine değil, Ataşehir’in gelişimine hizmet edecek kadar büyük ve kapsamlı bir içeriğe sahip.

60.000 m2, 4 katlı alışveriş ve yaşam merkezinde ev tekstilinden kozmetiğe, elektronikten giyime kadar farklı ürünler sunan 250 mağaza bulunacak. Alışverişin çok ötesinde bir deneyimi ziyaretçilerine yaşatmayı amaçlayan mekânda kültürel faaliyetlere ayrılmış alanlar, gençler ve çocuklar için tasarlanan eğlence merkezleri, dünya mutfaklarından fast food’a kadar farklı seçenekler sunan restoranlar, bowling salonu, sinema ve tiyatro salonları gibi hayata renk katacak pek çok hizmet yer alacak.
Proje içerisinde yer alan beş yıldızlı ve 678 yatak kapasiteli otel ise hem Brandium Ataşehir sakinlerine hem de Ataşehir’e hizmet verip, Ataşehir’e değer ve prestij katacak.

Sosyal bakış açısı, yatırımın değerini yükselten artıları, Emay İnşaat ve Erko Group’un mühendislik ve mimari konusundaki titizliği gibi pek çok özelliği ile ön plana çıkan Brandium Ataşehir, sakinlerine konforlu bir ev yaşamından çok daha fazlasını sunmakta, Ataşehir’in değerini yükseltmeye yönelik bir imza olarak farklı bir konuma oturmaktadır.

Haberin Devamı

Proje detayları ve kampanyaları hakkında bilgi almak için tıklayın!

SOSYAL OLANAKLAR

Bir adımda alışverişten sinemaya, tiyatrodan spora...

Yaşamın keyifli ve konforlu yanlarını bir araya getiren Brandium Ataşehir sakinlerine tüm olanakları bir arada sunuyor.

Proje içindeki
• su konseptli yeşil alanlar
• yürüyüş parkurları
• yüzme havuzları
• spor tesisi
• kreş
gibi sosyal olanaklara ek olarak

Proje içinde yer alan Brandium Alışveriş Merkezi ünlü modacıların tasarımlarını bir araya getireceği Markalar Sokağı, dünya mutfaklarından fast-food’a kadar farklı alternatifler sunan restoranları, bowling salonunu da kapsayan çocuklar ve gençler için özel eğlence merkezleri, modern sinema ve tiyatro salonları, hipermarket, elektronik ve yapı marketleri ile Ataşehir bölgesinin yeni buluşma noktası oluyor.

Haberin Devamı

Proje detayları ve kampanyaları hakkında bilgi almak için tıklayın!

Haberin Devamı