Gazete Vatan Logo
Magazin Brad Pitt'e şok üstüne şok! Şimdi de...

Brad Pitt'e şok üstüne şok! Şimdi de...

Angelina Jolie ile boşanma aşamasında olan Brad Pitt, 15 yaşındaki büyük oğlu Maddox'un 'görüşmek istemiyorum' kararıyla sarsıldı.

Brad Pitt'e şok üstüne şok! Şimdi de...

Brad Pitt-Angelina Jolie ayrılığında sular durulmuyor... Boşanma kararını 4 hafta önce açıklayan Brangelina, çocuklarının velayeti konusunda henüz anlaşma sağlayamadı. Ayrılık kararının açıklandığı günden bir hafta öncesine kadar çocuklarını göremeyen Brad Pitt için üzücü bir gelişme daha yaşandı.

US Weekly dergisinin haberine göre; çiftin 15 yaşındaki oğlu Maddox, babasını görmek istemiyor. Aileye yakın bir kaynağın anlattığına göre Maddox, 52 yaşındaki aktörün çocuklarıyla buluştuğu gün onu görmek istemedi. Maddox, annesi Angelina Jolie ile birlikte kalmayı tercih etti.

Brad Pitt'in, bir uçak yolculuğu sırasında sarhoş olup çocuklarına şiddet uyguladığı ileri sürülmüştü. Bunun üzerine FBI, ünlü aktör hakkında soruşturma başlatmıştı. Pitt ise konuyu ciddiye aldığını ve konunun aydınlanması için yetkililerle işbirliği yapmaya hazır olduğunu belirtmişti.

2001 yılında Kamboçya'da doğan Maddox'a o dönemde Rath Vibol adı verilmişti. Ancak Jolie, onu evlat edindikten sonra Maddox Chivan adını verdi. Brangelina'nın 3'ü biyolojik üçü evlatlık olmak üzere 6 çocuğu bulunuyor. Çiftin kızı Zahara, Etiyopya'dan diğer oğlu Pax Thien, Vietnam'dan evlat edinildi. Brad Pit ve Angelina Jolie'nin ilk biyolojik çocuğu Shiloh Nouvelle. Ardından Knox Leon ve Vivienne Marcheline adını verdikleri ikizleri dünyaya geldi.

Haberin Devamı