Gazete Vatan Logo

Bozüyük'te Mithat Körler konseri!

Bozüyük Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mithat Körler konseri büyük ilgi gördü.

Bozüyük'te Mithat Körler konseri!

Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran Bozüyüklüler, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Mithat Körler'le birlikte yaşadı. Konsere; Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve ailesi, Garnizon Komutanı Murat Günhan, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Can, Ak Parti Bilecik eski milletvekili Fahrettin Poyraz, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Belediye Başkan Yardımcıları, Bilecik İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve zafer coşkusunu yaşayan çok sayıda vatandaş katıldı.

Söylediği birbirinden güzel şarkılar ile alanda bulunanları bazen hüzünlendiren bazen ise eğlendiren Mithat Körler, sık sık sahneden inerek şarkılarını vatandaşlar ile birlikte söyledi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, sanatçı Mithat Körler'le birlikte şarkı söylerken, alanda bulunan vatandaşlar şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Son derece sıcak ve güzel görüntülerin ortaya çıktığı konser yaklaşık olarak 2,5 saat sürerken, konser sonunda çalınan Oyun havaları ile Bozüyüklüler zaferin yıldönümünde coşkulu ve muhteşem bir gece yaşadı.

Haberin Devamı