Gazete Vatan Logo

Böylesi ancak fıkralarda olur!

İşyerinin kapısı mühürlenince, 5 saat mahsur kaldı.

Konya’da ruhsatı olmadığı iddiasıyla zabıta ekipleri tarafından kapısının mühürlenmesi üzerine yaklaşık 5 saat iş yerinde mahsur kalan İbrahim İş, olay yerine çağırılan zabıta ekipleri tarafından kapıdaki mühür kırılıp açılarak çıkarıldı.

Olay dün Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi’nde meydana geldi. Bir çok esnafın bir araya gelerek açtığı ve halk arasında sosyete pazarı olarak bilinen konfeksiyon ve ayakkabı ürünlerinin satıldığı iş yerine gelen İbrahim İş, malzemelerini kendisi için ayrılan bölüme indirdi. Sabah erken saatlerde geldiği için yorulan İş, dinlenmek için reyonda uyumaya başladı. Öğle saatlerinde iş yerinin önüne gelen Selçuklu Belediyesi Zabıta ekipleri ise dükkan sahibi Hakan Doğan’a iş yerinin ruhsatı bulunmadığı için mühürleyeceklerini bildirdi. Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik iş yerinde içeride bulunan esnafı çıkartan Zabıta ekipleri iddiaya göre içeriyi kontrol ettikten sonra iş yerinin kapısını kilitleyip mühürledi.

Gelişmelerden habersiz kendisi için ayrılan bölümde uyuyan İbrahim İş ise uyanınca büyük şoke oldu. Kapıya geldiği zaman kilitli ve mühürlü olduğunu gören İbrahim İş, avukatını arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen avukatının haber vermesi üzerine yeniden iş yerine gelen zabıta ekipleri İbrahim İş’i içeride görünce şaşkına döndü. Yaklaşık 5 saat boyunca içeride mahsur kalan İbrahim İş, görevlilerin mührü kırıp kapıyı açması üzerine dışarıya çıkarıldı.

Çarşıda konfeksiyon ürünleri sattığını ve malzeme getirdiğini belirten İbrahim İş, başına gelen durumdan dolayı büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi. İş, ‘’İş yerine malzeme getirmiştim. Çok yorgun olduğum için de benim için ayrılan bölümde dinlenmeye çekildim. Bir süre sonra uyuyup kalmışım. Kalktığımda etrafımda kimse yoktu. Kapı gittiğimde kilitli ve mühürlü olduğunu gördüm ve avukatımı arayarak yardım istedim’’ dedi.

Haberin Devamı