Gazete Vatan Logo

Böyle zincirleme kaza görülmedi!

Aydın’da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında düz yolda 3 araç birbirine girdi, kazayı merak eden bir sürücü başka bir araca çarpınca kazaya karışan araç sayısı 5’e yükseldi. Kazada 5 kişi hafif yaralandı.

Böyle zincirleme kaza görülmedi!

Kaza gece Aydın-Muğla karayolu Çevreyolu Kavşağı’ndaki trafik ışıklarında meydana geldi. Kısa aralıklarla trafik lambalarının bulunduğu yolda meydana gelen zincirleme kazada araç içerisinden çıkamayan hafif yaralı yolcu ve sürücüler itfaiye ekiplerinin yardımı ile araçtan çıkarılırken, kontrol amaçlı hastaneye kaldırılan 5 yaralının da durumunun iyi olduğu ve hemen taburcu edildiği öğrenildi. Önce 3 araçlı olarak meydana gelen trafik kazasında direksiyonda kaza yapan araçlara bakarak seyreden bir başka sürücü de kaza yapınca kazaya karışan araç sayısı 5’e yükseldi.

Edinilen bilgiye göre Çevreyolu Bulvarı Kavşağı’ndaki ışıklarda duramadığı belirtilen 09 JE 687 plakalı otomobil ışıkta durmakta olan 09 FY 999 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile kavşakta fırlayan otomobil kavşaktan geçmeye çalışan 09 FY 999 plakalı bir başka otomobile çarptı. Kazanın şoku ile kapıları sıkışan araçlardan çıkmaya çalışan sürücü ve yolcuların bağırıp çağırması üzerine bölgede bulunan vatandaşların da ihbarı ile olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin de yardımı ile araçlardan çıkarılan yolcu ve sürücülerden isimleri açıklanmayan 5 kişi kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Bu arada olay yerinde toplanan meraklı kalabalık nedeniyle görevliler çalışmakta zorlanırken, yoldan geçen 09 HL 913 plakalı bir başka aracın sürücüsü de kavşakta 09 AB 062 plakalı otomobile çarptı. Kaza nedeniyle kapanan yol araçların yoldan kaldırılması ile yeniden açıldı.

Haberin Devamı