Gazete Vatan Logo

Böyle tank görülmedi! Herkes şaşırdı...

Beşiktaş Akaretler'de çiçeklerle süslenmiş tankı görenler neye uğradığına şaşırdı.

Böyle tank görülmedi! Herkes şaşırdı...

Beşiktaş'ta gelecek yıl mayısta gerçekleştirilecek Uluslararası Bahçe ve çiçek Festivali'nin tanıtımı yapıldı.

Beşiktaş Belediyesinin Akaretler Sıra Evler'de "Barış için bir dal da sen uzat" etkinliğiyle yapılan tanıtımda, çevredeki binalar çiçeklerle süslendi.

Şair Nedim ve Süleyman Seba caddelerinin birleştikleri bölgede yer alan Akaretler Sıra Evler'de savaşı simgeleyen tank, savaş uçağı, füze, asker postalı ve silahlar da 7 Mayıs 2016'da yapılması planlanan Beşiktaş Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali'nin tanıtımı dolayısıyla çiçeklerle donatıldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Türkiye'nin batısıyla doğusuyla zor günlerden geçtiğini belirterek, " Ülkemizde barışa herşeyden çok ihtiyacımız var" dedi.

Festivalin temasının "barış" olarak belirlenmesi kararı aldıklarını vurgulayan Hazinedar, şunları kaydetti:

"Festivalimizin mutluluk, refah, huzur ve barış içinde bir Türkiye'nin başlangıcı olmasını diliyorum. Bu festivali belki çok daha renkli kutlayacaktık ama ülkenin içinden geçtiği bu süreçte dilimizde tek şey var, o da barış. Biz de temamızı bu nedenle barış olarak seçtik. bugün burada çiçekler bize barışı simgeliyor. Silahlar mermi değil çiçek olsun, tanklar top değil çiçek dağıtsın."

Haberin Devamı