Gazete Vatan Logo
Magazin Böyle intikam aldı!

Böyle intikam aldı!

Tarkan, kendisini eleştiren Kenan Doğulu'dan öyle bir intikam aldı ki...

Tarkan, 3 ay önce kendisini eleştiren Kenan Doğulu’dan intikamını çok ilginç bir şekilde aldı.

Bugün Gazetesi'nden Okan Işık, piyasada herkesten gizlenen bir gerçeği ortaya çıkarmış, haber yapmıştı. Bu gerçek, ünlü sanatçı Tarkan'ın, piyasada konser, reklam ve organizasyon işleri yapan 'Kirli Kedi' isimli şirketin perde gerisindeki patronu olduğuydu.

Tarkan, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Candan Erçetin, Sertab Erener gibi piyasanın dev isimlerinin konser ve her türlü tanıtım işlerini bu şirket üzerinden yönetiyordu. Bayramdan bir gün sonra 22 Ağustos'ta, Cemil Topuzlu'da yapılacak Kenan Doğulu konseri, 23 Ağustos'ta gerçekleşecek Candan Erçetin konseri, 28, 29, 31 Ağustos ve 1 Eylül'de yapılacak Tarkan konserleri aynı şirketin etkinliğiydi.

Yani, işlerin patronu Tarkan... Kenan Doğulu ile Candan Erçetin'in bayramın hemen ertesinde konser verecek olması dikkatimizi çekti. Öyle ya, onların hitap ettikleri kesim İstanbul'dan uzakta bayram tatilindeyken 5 bin kişilik konser alanını nasıl dolduracaklardı? Kendi konserinin biletleri satılmış Biletix'ten araştırınca düşüncemizde haklı olduğumuz ortaya çıktı ve Kenan Doğulu'yu çok fazla üzecek gerçeği gördük.

Satılan bilet sayısı henüz 500'e dahi ulaşmamıştı. Biletleri her zaman haftalar öncesinden tükenen Candan Erçetin ise 2 bin bilet satabilmişti. Patron Tarkan'ın ise 28, 29 ve 31 Eylül'deki konser biletlerinin tamamı satılmış, 1 Eylül biletlerinden çok az kalmıştı. Konuyu birkaç organizatöre danıştık ve hepsi Doğulu'nun bayramdan bir gün sonra konser vermekle büyük hata yaptığı şeklindeydi. 'On Yapım' şirketinin sahibi Murat Yıldırım'ın bu konudaki düşüncesi çok çarpıcıydı. Yıldırım, "Bayramdan hemen sonra Tarkan konser verse, o bile açıkhavayı dolduramaz" diyor ve "Candan Hanım yine bir derece iyi durumda.

Ama Kenan Doğulu'ya bir haksızlık yapılmış gibi. Kenan'ın ekibi bayramı nasıl atlamış? Tatile gitmemiş olsalar bile bayram çıkışı gençlerin cebinde harçlık kalmaz ki konsere gitsinler. Birkaç yıl önce en zirvedeyken Ferhat Göçer'de yanlış zamanlama yapmış ve 600 kişiye konser vermişti. Kenan Doğulu gibi bir sanatçının ekibi bu hataya düşmemeliydi." İşte Tarkan'la ilgili sözleri Bütün bunları duyunca aklımıza, Kenan Doğulu'nun 3 ay önce Tarkan'ın 'Yakar Geçerim' şarkısıyla ilgili yaptığı açıklama geldi.

Doğulu mayıs ayında TRT Müzik'te yayınlanan 'Müzik Magazin' programına konuk olmuş ve Ajda Pekkan'a verdiği şarkıyı kastederek Tarkan'a göndermelerde bulunmuştu. Doğulu: "Ben, herkesi yakar geçerim' gibi lafları sevmiyorum.Otip yaşamıyorum. Yaza yönelik ticari şarkılar yapmıyorum." Tarkan rakibinin bu sözlerine hiçbir cevap vermedi. Ancak o tam bir profesyonel; bekledi ve intikamını en ilginç şekilde aldı. Konser organizasyonu için patronluğunu kullanıp kendine en güzel günleri ayırırken, kendisini eleştirip iğnelemeye çabalayan Kenan Doğulu'yu ateşe attı. Patronluğunu kullandı, öcünü aldı.

Haberin Devamı