Gazete Vatan Logo

Böyle evlat olur mu?

Kazada ölen babanın oğluna durumu haber vermek için arayan polis aldığı yanıt şok etti

Bursa’da trafik kazasında ölen 75 yaşındaki Hasan Okur’un yakınlarına ulaşmaya çalışan polis, ‘oğlum’ yazan numarayı aradı ve bu yanıtı aldı. İşi çıkan oğul, babasının cenazesine yetişti.

Bursa’da banka para nakil aracının çarparak ağır yaraladığı 75 yaşındaki Hasan Okur, üzerinden otomobil de geçince, feci şekilde can verdi. Kazadan sonra Okur Erol Taş’ın kullandığı 06 FEC 78 plakalı otomobil olay yerinden kaçtı. Polis çevrede bulunan görgü tanıkları ve güvenlik kameralarından tespit ettiği aracı olaydan 6 saat sonra sürücüsüyle birlikte yakaladı. Kaza yerinde Hasan Okur’un yakınlarına ulaşmak isteyen polis ekipleri cesedin üzerinde bulunan cep telefonunda ‘oğlum’ yazan numarayı aradı. Ancak karşı taraf cevap vermedi. Bunun üzerine polis memuru kendi cep telefonundan, bu numarayı yeniden aradı. Bu kez cevap alındı. Polis kazada ölen Hasan Okur’u tanıyıp tanımadığını sordu. Adının Adnan Okur olduğunu söyleyen kişi, Hasan Okur’un oğlu olduğunu söyledi. Bunun üzerine polis, “Babanız Beşyol kavşağında trafik kazası geçirdi. Durumu ağır, olay yerine gelmeniz gerekiyor” dedi. Ancak Adnan Okur, “Şu anda işim var, gelemem” karşılığını verdi. Polis memuru tekrar arayınca bu kez telefona yanıt verilmedi.

Bursa’da yaya geçidinden karşıya geçmek isterken iki aracın çarpması sonucu ölen Hasan Okur’un cenaze törenine işim var diyen oğlu Adnan Okur ve kardeşleri katıldı.

‘Uyuyordum, anlamadım!’

Oğlu Adnan VATAN’a şunları söyledi: “Sabaha kadar çalıştığım için uyuyordum. Tanımadığım bir hattan biri aradı. Dalga geçiyorlar zannettim. Son günlerde telefonla dolandırıcılık olayları olduğunu duymuştum. Kandırıldığımı zannedip kapattım. Birkaç dakika sonra kendime geldiğimde sağı solu aradım. Kazanın gerçek olduğunu anlayınca da hastaneye koştum.”

Haberin Devamı