Gazete Vatan Logo
Magazin Böyle boşanma davası görülmedi!

Böyle boşanma davası görülmedi!

Eşinden 55 milyon TL, tripleks villa ve Büyükada'daki konutu istedi

Türkiye’nin önde gelen sanayicilerinden İrfan Keskin, 29 yıl önce Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nda çalışan Boğaziçi Üniversitesi mezunu Aydan Keskin ile evlendi. 27 yaşında olan bir çocukları bulunan çift, son yıllarda geçimsizlik yaşamaya başladı. Bunun üzerine Aydan Keskin, eşini sadakatsizlik ile suçladı ve duygusal şiddete maruz kaldığını öne sürerek boşanma davası açtı.

Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre, İstanbul Aile Mahkemesi’nde avukatı aracılığıyla verdiği dilekçesinde Aydan Keskin, sahip oldukları şirketlerin kuruluş aşamasında babasının verdiği sermayeyi kullandıklarını, eşiyle birlikte çalışarak yabancı yatırımcıların dikkatini çeken bir marka haline getirdiklerini anlattı. Eşinin son dönemlerde eve aşırı alkollü gelip saldırgan davranışlarda bulunduğunu ileri süren Aydan Keskin, şöyle devam etti:

“Evlilik dışı ilişkiler yaşıyor. ‘Benim başka sevgililerim de oldu, zaten 100 metre uzaktan seninle aramızda bir şey olmadığı anlaşılıyor’ dedi.” Bu şekilde kendisine duygusal şiddet uygulayan eşinin, başka bir kadınla ilişki yaşadığı yönünde dedikodu çıktığını, cinsel şiddete maruz kaldığını iddia eden Aydan Keskin, kocasının evi terk ederek otele yerleştiğini belirtti. Aydan Keskin, yaz aylarında yaşadıkları Büyükada’daki evlerinde şirket çalışanlarına parti verilmesine rağmen kendisinin davet edilmediğini söyledi.

İHANET İFTİRASI

Aydan Keskin’in her fırsatta kendisine karşı gelip maddi gücünü kullandığını ve özellikle ihanet iftirasında bulunduğunu, sınırsız bir şekilde aşağıladığını ifade eden İrfan Keskin ise 10 milyon lira tazminat istedi. İrfan Keskin, mal varlığına konulan ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasını isteyerek eşinin boşandıktan sonra soyadını kullanmasına izin vermedi. Eşinin çevresine hakkında “Onu donuna kadar alıp perişan edeceğim” dediğini iddia eden İrfan Keskin, “Şirket tasfiyesi davası açar gibi boşanma davası açıldı” yorumu da yaptı.

EŞİNDEN NELER İSTEDİ?

Eşinden aylık 50 bin lira tedbir nafakası, 35 milyon maddi, 20 milyon lira manevi tazminat ve Büyükada’daki evi isteyen Aydan Keskin’in ihtiyati tedbir kararı koydurduğu mal varlıkları ise şöyle:
- Tüm banka hesapları
- Salsa Cubana yatı
- 7 otomobil
- 5 milyon Euro değerindeki tablo
- 400 antika eser
- İrfan Keskin’in büyük hissedarı olduğu Polikor Boya’nın hisselerinin yarısı
- Levent’teki tripleks villa

Haberin Devamı