Gazete Vatan Logo
Magazin Boşansak da beraberiz!

Boşansak da beraberiz!

Çağla Şıkel-Emre Altuğ, Yeşim Salkım-Hakan Eratik, Gülben Ergen-Mustafa Erdoğan... Son günlerde sıkça rastladığımız kanlı bıçaklı ayrılan çiftlerin aksine onlar eski eşleriyle dost kalmayı başardılar

Boşansak da beraberiz!

UZAY İÇİN...

Evliliklerini iki yıl önce bitiren Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, küçük oğulları Uzay’ın doğum gününde bir araya geldi. X-Men konseptli partiye Wolverine kostümüyle katılan Uzay, anne ve babasıyla birlikte yaş günü pastasını üfledi.

BABA İLE PAZAR YEMEĞİ

Gülben Ergen, 7 yıllık evliliğin ardından 2012’de boşandığı Mustafa Erdoğan ve üç oğluyla fotoğrafını Instagram’a yükledi, altına şu notu düştü: “Baba bizi pazar yemeğine götürdü. Anne, baba ve evlatlar sohbeti bizde hep aynı neşe içersinde yaşanıyor. Teşekkürler saygıya, minnete, evlatları önceleyen, kişisel meseleleri geride bırakan bir yaşam biçimine.”

BİZ DENİYORUZ DARISI BAŞINIZA

Yeşim Salkım, 8 yıllık evliliğin ardından iki yıl önce boşandığı Hakan Eratik ile aile yemeğinde buluştu. Salkım yemekten fotoğrafını “Her zaman önce anne baba olabilmek sonra da hem hüzünlü hem mutlu günleri beraber yaşamak... Her şeyden önce insan olmaya çalışmak... Biz deniyoruz darısı herkesin başına” notuyla paylaştı.