Gazete Vatan Logo

Borcunu alamayınca kendini astı

BURSA’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde, kız arkadaşına borç olarak verdiği 18 bin lirayı geri almayınca bunalıma girdiği belirtilen 38 yaşındaki Erhan Aygün, evinin yakınındaki parkta kendisini ağaca asarak yaşamına son verdi.

Olay, bu sabaha karşı Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesi’nde meydana geldi. Bir tekstil fabrikasında çalışan Erhan Aygün, 6 ay önce işinden ayrıldı. 18 bin lira tazminat alan Aygün, parayı iddiaya göre kız arkadaşı N.L.’ye borç olarak verdi. Bir süre sonra N.L. ile ayrılan Erhan Aygün, eski kız arkadaşından parasını geri isteyince aralarında tartışma çıktı. Yaklaşık üç ay önce parkta karşılaştığı N.L.’yi parayı ödemediği için bıçakla kovaladığı öne sürülen Erhan Aygün, daha sonra zarfın içerisine koyduğu tabanca fişeğini kıza gönderdi. N.L.’nin şikayeti üzerine Aygün hakkında ’Tehdit’ ve ’saldırı’ suçundan dava açıldı.

SABAH SPOR YAPMAYA GELENLER GÖRDÜ

Bu yaşananlar karşısında bunalıma girdiği belirtilen Erhan Aygün, dün gece evinin yakınlarında bulunan Harmanlık Parkı’na gelerek iple kendini ağaca astı. Sabah spor yapmak için parka gelenler ipte asılı cesedi görünce hemen 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. Erhan Aygün’ün cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberin Devamı