Gazete Vatan Logo
Magazin Borç kavgası

Borç kavgası

Kutu tasarlayan Ece Sükan ve Sedef Çalarkan para kavgasına tutuştu.

Ünlü manken Ece Sükan ile konsept tasarımcısı Sedef Çalarkan, Kotex firması için geçtiğimiz yıl metal kutular tasarlamıştı.

Ancak bu işbirliği aynı zamanda arkadaş olan iki ünlü isim arasında kriz yarattı. Çalarkan’ın kendisine borçlu olduğunu öne süren Sükan, anlaşmazlık hakkında şunları söyledi: “ışin aracılığını Sedef Çalarkan yaptı. Firma ona ücreti ödedi ancak ben ondan kendi payımı alamadım. Üstelik o dönemde bu işin vergisini bile ödedim. ‘Evime haciz geldi’ gibi nedenlerle paramı ödemiyor. Bundan sonra da ödemeyecek herhalde. Sanırım bu işin peşini bırakmam lazım. Her gece lüks mekanlarda karşılaşıyoruz ama sürekli otellerde kaldığı için avukatım izini bulup dava açamıyor. Bir de çok rahat davranıyor, hiçbir şey yokmuş gibi benimle merhabalaşıyor, öpüşüyor.”


En kısa zamanda ödeme yapacağım

Sedef Çalarkan ise mali kriz yaşadığını, durumu düzelir düzelmez Ece Sükan’a olan borcunu ödeyeceğini söyledi: “Herkesin zor zamanları, maddi kriz dönemleri olmuştur. Bu iş de böyle bir döneme denk geldi. Ama ben Ece ile konuşmuş, ona en kısa zamanda ödeme yapacağımı söylemiştim. Beş yıldır bu ülkeden bir Osmanlı markası çıkarmaya çalışıyorum. Henüz yolun başındayım. Kasım ayından bu yana işlerim kötüye gitmeye başladı. Benim de bu beş senelik dönem içinde alacaklarım var ama sektörün durumu ortada. Gördüğünüz gibi bu ülkeden kaçmıyorum, aksine bu ülkeye tanınmış bir marka yaratmaya çalışıyorum” dedi.

Facebook’tan uyardım

Ece Sükan, arkadaşı Sedef Çalarkan’ı parasını ödemesi için Facebook’tan uyardığı haberlerini doğruladı: “Evet, uyardım ama gazetelere yansıdığı gibi bir üslupla değil. Kendisiyle aynı camiadayız, tabii ki aramızda bir husumet yok, ancak artık paramın peşine düşmenin de bir manası kalmadı. Çünkü alamayacağım belli oldu.”

Haberin Devamı