Gazete Vatan Logo

Boom Pam’den yeni ortaklık!

Ülkemizde efsane yorumcu Selda Bağcan ile yaptıkları sahne projeleriyle sevdiğimiz Boom Pam grubu, yepyeni bir ortaklık ve yeni şarkı ile karşımızda!

Boom Pam’den yeni ortaklık!

Selda Bağcan ile yaptıkları sahne projeleriyle sevdiğimiz Boom Pam grubu, yepyeni bir ortaklık ve yeni şarkı ile karşımızda!

Baba Zula grubuyla yaptığı çalışmalarla tanıdğımız Melike Şahin'in vokaliyle dikkat çeken 'Beni Yalanız Koma' isimli şarkı ülkemizde de dijital satışa çıkıyor.

Müziğin her türlü sınırı, bayrağı, politikayı aşarak ortak bir dil oluşturmasının son ürünlerinden biri olan şarkı aslında İbranice eski bir şarkı. Boom Pam grubu, bu şarkının türkçe versiyonunun yapılmasını düşününce bu fikri yakın arkadaşları Melike ile paylaştı. Onun sesi ve şarkının melodisinin birbirine çok uyacağını düşünen grup, Melike'nin yazdığı Türkçe sözlerle şarkının son haline getirilmesini sağladı.

2003 yılında Tel Aviv'de biraraya gelen Boom Pam, kendilerine has sound'u ve akdeniz usulü sırf rock müziği olarak tanımladıkları müzikleri ile kısa sürede ülkemizde de sevildi.

Boom Pam, Selda Bağcan ile beraber 25 Ağustos Cuma Zeytinli festivali'nde sahne alacak.