Gazete Vatan Logo

Bomonti+2 proje 1 milyar dolar ciro

İstanbul Nidapark Bomonti projesinde satışlar başladı. 2 projenin daha lansmanını yapacaklarını söyleyen Özcan Tahincioğlu, “Hedefimiz her yıl 1 milyar dolar civarında ürün satabilmek” dedi.

Bomonti+2 proje  1 milyar dolar ciro

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu imzasıyla İstanbul Bomonti’de hayata geçirilen lüks konut projesi Nidapark Bomonti’de satışlar başladı. Nidapark Bomonti’de daire fiyatları KDV dâhil 714 bin TL’den başlıyor. Projenin 3 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor.

250 milyon yatırım

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Bomonti’de ‘Kolay Ulaşılan, Zor Vazgeçilen’ Nidapark Bomonti projemizle hem semt, hem de mülk sahiplerine konforlu bir yaşam sunmaya hazırlanıyoruz. Bu projede kendi arsa stokumuzdaki bir arsa ile ilerliyoruz. Arsamızı üçte bir büyüklüğündeki komşu arsa ile birleştirdik. Toplam yatırım değerimiz yaklaşık 250 milyon dolar civarında” dedi. Projedeki 599 konuttan 151’inin ön taleple satıldığını belirten Tahincioğlu, “599 konut, 60 ofis ve 18 cadde mağazasından oluşan projede konutların metrekare fiyatı 8 bin 300-17 bin lira arasında değişiyor” ifadelerini kullandı.

Proje içerisinde kapalı ve açık yüzme havuzu, havuz çevresinde dinlenme ve güneşlenme terası, fitness salonu bulanan projede 1+1 ve 2+1 daireler için birer adet, 3+1 daireler için ikişer adet ve 4+1 daireler için üç otopark yeri tahsis edilirken, kapalı otoparklardan doğrudan tüm dairelere asansör ile ulaşım imkânı bulunuyor. Ödemelerde cazip ödeme avantajları da dikkat çekiyor. Projede yüzde 5 peşinat, 6 ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra yüzde 10 ara ödeme, yüzde 80’lik kısmı 60 aya kadar yüzde 0 faiz, 61-120 aylık vadelerde yüzde 0.45 aylık faiz imkânı yer alıyor. Peşin alacaklara yüzde 15 indirim yapılıyor.

Haberin Devamı

Tarihi yarımada manzaralı daire

Nidapark Bomonti projesi; Nidapark Bomonti Teras, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Meydan, Nidapark Bomonti Suit olmak üzere 5 bölümden oluşuyor. İstanbul ve tarihi yarımada manzaralı Nidapark Bomonti Kule’de 1+1’den 4.5+1’e kadar daire tipleri bulunuyor. Nidapark Bomonti Teras, geniş terasları ve yatay yerleşimiyle iç bahçedeki peyzaj alanıyla keyifli bir ortam sunarak 1+1’den 4+1’e kadar değişen daire tipleriyle alternatif sunuyor.

Haberin Devamı

Beklenti 2 yılda 4 milyar lira
Yılsonuna kadar iki proje lansmanına daha çıkacaklarını belirten Tahincioğlu, sözlerine şöyle devam etti: “İstinye ve Kağıthane’deki butik projemizde lansmana çıkmak istiyoruz. 2018’de de yatırımlarımıza devam edeceğiz. Ofis, konut, karma kullanımlı projelere odaklanarak devam edeceğiz. 2018-2020’de devam eden projelerimizden her yıl ortalama 3.5-4 milyar lira ciro bekliyoruz. Önümüzdeki yıllarda hedefimiz her yıl 1 milyar dolar civarında ürün satabilmek. Yatırım fonları ile de daha sıkı bir çalışma içinde olacağız.”