Gazete Vatan Logo
Magazin Bomba iddiaya sert tepki

Bomba iddiaya sert tepki

Barış Manço ile Cem Karaca’nın kardeş oldukları iddiası,iki sanatçının eşleri ve dostları tarafından tepkiyle karşılandı.

Manço’nun eşi Lale Manço, “Bu iddia, tamamen deli saçması. İkisi de ölmüş gitmiş insanlar. Onlara bu saygısızlıktır. Bu iki insan kardeş olsalardı, sağlığında birbirlerine sarılıp kardeş sevgisi yaşarlardı. DNA testi diye bir şey var bu ülkede. Barış babasına çok benzeyen bir insandı. Oğullarımla birliket bu çıkan haberlere gülüyoruz. Ayıptır günahtır” dedi.

'BİRİLERİ SANSASYON PEŞİNDE'

Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca da iddialara şu şekilde yanıt verdi:

“Birileri yine sansasyon peşinde. Böyle bir şey olsa Cem, söylerdi bana. İki insanın hayatı, bunu en iyi kendileri bilir. Bu iddiaları ortaya atıp konuşmanın ne anlamı var, anlamıyorum. Ayıptır, günahtır. DNA testi diyorlar, bu da bence yanlış zaten. Böyle bir şey doğru olsa bile o insanlar artık hayatta bile değiller. O insanları sevenlere yazık, ailelerine yazık.”

'İKLİM KARACA'NIN BAŞININ ALTINDAN ÇIKIYOR'


"Bunlar, Cem’in eşi İlkim Karaca’nın başının altından çıkıyor. Ben her ikisini de tanıyan arkadaşları olarak söylüyorum, birileri bu hanımı sustursun" diyen ikilinin en yakın arkadaşlarından müzisyen Cahit Berkay ise şunları söyledi: "Barış ve Cem’in çocuklarına yazık. Bir deli kuyuya taş atıyor, onu bir çok kişi çıkarmaya çalışıyor. Batukan, Doğukan ve Emrah bu hakaretleri ve bu terbiyesizliği kaldırmaz. Bu hanım, daha önce de buna benzer şeyler yaptı. Bu ne sorumsuzluktur.”

Haberin Devamı