Gazete Vatan Logo

Bomba iddia! Yeni yıldız Barış Arduç olacak

Barış Arduç'un adı, Ay Yapım'ın yeni sezon için çalışmaları başlayan iddialı dizisinde geçiyor.

Bomba iddia! Yeni yıldız Barış Arduç olacak

Barış Arduç, iki sezon süren Kiralık Aşk dizisindeki performansıyla adını aranılan jönler listesine yazdırmayı başarmıştı...

Dizisi biter bitmez Arduç, hemen yeni anlaşmasını da yapmıştı. Bir süredir atıcılık ve uzak doğu savunma sporları başta olmak üzere çeşitli dallarda gelişimine ağırlık veren yakışıklı oyuncu son kanalı Star TV 'yle dizi anlaşması için el sıkışmıştı.

Arduç'un bir yandan da bu yaz çekilmesi planlanan sinema filmi için hazırlık yaptığı gündeme gelmişti. Şu günlerde tıpkı geçen yaz olduğu gibi sevgilisi Gupse Özay'la Alaçatı'da tatil yapan ünlü oyuncunun özellikle hangi yapım şirketiyle dizi çalışması yapacağı ise merak ediliyordu. Dizi piyasasında kulaktan kulağa yayılan iddiaya göre Barış Arduç'un adı, Ay Yapım'ın yeni sezon için çalışmaları başlayan iddialı dizisinde geçiyor. Cast çalışmaları başlayan dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin'in oturacağı konuşuluyor.

Bilgin son olarak Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı "Cesur ve Güzel" dizisini yönetmişti. Projenin sadece bir sezon sürmesi ise iki starın fanlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Bugüne kadar Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy ve Burak Özçivit gibi Türkiye'nin en yakışıklı oyuncularının reyting rekorları kıran dizilerine imza atan Ay Yapım'ın yeni yıldızının Barış Arduç olduğu iddiası bakalım doğru çıkacak mı? (MEDYATAVA)

Haberin Devamı