Gazete Vatan Logo

Boksör polis müdürü

Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu'nda boks takımına aynı zamanda eski bir boksör olan Okul Müdürü ve birinci sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın, antrenörlük yapıyor

Okul Müdürü Yalçın, Atatürk Spor Salonu'ndaki antrenmanda sporcularına dövüş tekniklerini anlatırken, ardından ünlü boksör Mehmet Gürgen'le gösteri maçı yaptı.

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Yalçın, polis adaylarına derslerin yanı sıra, tekvando, aikido, voleybol, basketbol, masa tenisi, futbol ve boks branşlarında da eğitim verdiklerini söyledi. Kendisinin de eski bir boksör olduğunu anımsatan Okul Müdürü Mustafa Yalçın, boks takımıyla kendisinin ilgilendiğini kaydetti. Antrenmanlarda sporcularına dövüş tekniklerinin yanısıra, Türk boks tarihi hakkında da bilgi veren Yalçın, son olarak, sporcularını, Kayseri'nin ünlü borsörleriyle tanıştırdı. Atatürk Spor Salonu'nda, genç boksörlere, "Bu spor salonu Celal Sandal, Mustafa Ünal, Ali Hasetci, Mehmet Gürgen, Fatih Töme, Sedat Doğangüneş gibi daha bir çok ünlü milli boksörün yetişmesine ev sahipliği yapmıştır" dedi.

Salonda Mehmet Gürgen, Faruk Hasetci ve Sedat Doğangüneş ile antrenmana katılan PMYO Müdürü Yalçın, sporcularla birlikte ip atlayıp torba dövdü. Polis Okulu Müdürü Yalçın'ın 81 kiloda dünya üçüncüsü olan boksör Mehmet Gürgen'le yaptığı gösteri maçı da ilgiyle izlendi.

Haberin Devamı