Gazete Vatan Logo

Boğaziçi Üniversitesi Tercih Günleri başladı

Boğaziçi Üniversitesinin tanıtım dönemi kapsamında, üniversite tercihinde bulunacak adaylar Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisini ziyaret ederek bölümler hakkında bilgi alabilecekler.

Boğaziçi Üniversitesi, akademik programları, eğitim olanakları, burs seçenekleri ve kampüs imkânları hakkında adayları ve aileleri bilgilendirmek amacıyla tanıtım dönemini başlattı. Üniversite seçimlerini yapacak olan aday öğrenciler, Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisini ziyaret ederek tercih etmeyi düşündükleri bölümleri yerinde görüp inceleme olanağına sahip olacaklar.

Üniversiteye aday öğrenciler ve aileleri, tercih formlarının teslim edilme tarihine kadar Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisini ziyaret ederek, tercih etmeyi düşündükleri bölümler hakkında bilgi sahibi olacak, öğretim üyeleri ile yüz yüze görüşme imkânı bularak, her türlü sorularına cevap alacaklar. Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisi Cumartesi ve Pazar günleri de aday öğrencileri ziyarete kabul edecek.

Boğaziçi Üniversitesi Tercih Günleri 01-09 Ağustos tarihleri arasında

Bu tarihler arasında Boğaziçi Üniversitesi bölüm öğretim üyeleri ve mezunlarının katılımıyla Bölüm Tanıtım Programları düzenlenecek. Tüm oturumlar www.tanitim.boun.edu.tr/canli-yayin adresinden canlı yayınla izlenirken; aday öğrenciler ve velilerle canlı röportajlar yapılacak. Aday öğrenciler sorularını #bogazicinesor hashtag’i üzerinden sorabilecekler.

Haberin Devamı

Tanıtım Günleri’ne Özel Seminerler ‘’Üniversite Eğitimi Bir Son Mu Başlangıç Mı?’’ konusu ile başlıyor

Tanıtım Günleri kapsamında, aday öğrencilerin üniversite ve bölüm tercihi aşamasında en çok merak ettikleri konu başlıklarında alanında başarılı mezunlarımızın da katkılarıyla seminer programları düzenlenecek.

02 Ağustos Perşembe günü, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği mezunu Prof. Dr. Mehmed Özkan’ın konuşmacı olacağı, moderatörlüğünü Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörü, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunu Metin Göksel’in üstleneceği ‘’Üniversite Eğitimi Bir Son Mu Başlangıç Mı?’’ başlıklı seminer ile başlayacak olan seminer dizisi 03 Ağustos Cuma günü, İnveon Kurucusu ve CEO’su, BU Bilgisayar Mühendisliği Mezunu Yomi Kastro’nun konuşmacı olacağı ‘’Girişimcilik ve Üniversite Eğitimi’’ programıyla devam edecek. Tanıtım Günlerinin son semineri ise 06 Ağustos Pazartesi günü, Farplas A.Ş. İnovasyon Direktörü, BU Makine Mühendisliği mezunu İffet İyigün Meydanlı ve Progin Bilişim Kurucu Ortak, BU Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu İsmail Cem Atalay’ın konuşmacı olacağı ‘’Endüstri 4.0 Çalışma Hayatını Nasıl Şekillendirecek’’ semineri olacak.

Haberin Devamı