Gazete Vatan Logo

Boğaziçi Üniversitesi ALL-RAUNDER yarışması Türkiye'de bir ilk!

Boğaziçi Üniversitesi Yöneylem Araştırma Kulübü (BÜYAK) bu sene Türkiye'de bir ilke imza atacak olan ALL-RAUNDER ile öğrencileri iş dünyasına hazırlıyor. 2 kişi olarak yapılan başvurular sonucunda yarışmada birinci seçilen kişi 5 Bin TL ödüle sahip olacak.

Boğaziçi Üniversitesi Yöneylem Araştırma Kulübü (BÜYAK) tarafından 27 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenecek ALL-ROUNDER, özgün konseptiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek.

İkişer kişilik 40 takımın katılımıyla gerçekleşecek etkinlikte katılımcılar iş dünyasında karşılaşabilecekleri farklı konulardan( marketing,strategy,negotiation) vakalarla karşılaşırlar.

Etkinlik bir öğrencinin iş dünyasına atılmadan önce sahip olması gereken nitelikleri ölçer. Her etapta takımların rastgele oluşturulmasıyla takım çalışması ve farklı insanlarla çalışabilme yetkinlikleri, final etabındaki münazarayla da sözel iletişimleri, ikna kabiliyetleri ve yarışmaya katıldıkları partnerleriyle uyumları test edilir.

Başvurular 22 Aralık’ta açılacaktır. Yarışmaya başvurular 2 kişilik takımlar halinde

www.all-rounder.org üzerinden yapılacaktır.

Yarışmanın sonucunda kazanan takım tüm alanlarda başarılı olduklarını kanıtladıkları için “All-Rounder” yani her alanda başarılı kişi sıfatını ve 5000 TL para ödülünü kazanır. İkincilik ödülü ise 2500 TL'dir.

Haberin Devamı