Gazete Vatan Logo

Bunları yapanlar insan olamaz! İki ilde...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, sahil kenarında boğazı iple bağlanmış şekilde telef olmuş köpek bulundu. Adana'da da ormanlık alanda başı kesilmiş bir kedi bulundu.

Bunları yapanlar insan olamaz! İki ilde...

Ereğli-Alaplı ilçeleri arasındaki sahilde denize girenler kıyıya vurmuş köpek ölüsüyle karşılaştı. Köpeğin boğazının ise iple bağlandığı görüldü. Boğazı iğle bağlanarak denize atılmış olabileceği tahmin edilen köpeğin işkence gördüğünü düşünenler çevredekiler duruma tepki gösterdi. Son günlerde hayvanlara ve özellikle köpeklere yapılan şiddete tepki gösteren vatandaşlar, "Bunu yapan insan olamaz. Bunu köpeğe yapanlar insanlara ne yapmaz. Yetkililerin bunu yapanı bulmasını istiyoruz" diye konuştu.

ADANA'DA KEDİ VAHŞETİ

Sakarya'da bacakları kesildikten sonra ölen yavru köpekle ilgili çok yönlü soruşturma sürerken, Adana'da bir vahşet daha ortaya çıktı. Bayramın ikinci günü Adnan Menderes Bulvarı piknik alanında keskin bir gereçle başı kesilerek öldürülen bir siyah kedi bulundu. Vahşice öldürülen kedinin yanındaki siyah poşet ile öldürüldükten sonra buraya getirilip atıldığı tahmin ediliyor.
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler hayvanseverlerin büyük tepkisini çekti.

Haberin Devamı