Gazete Vatan Logo

Boğaz manzaralı orman evleri kapış kapış gitti

Ümraniye’de ormanın içinden denizi gören ilk proje olan Dora Park’a imza atan Sur Yapı, projenin dörtte üçünü sattı. Projede 66-190 metrekare arasındaki daireler 183-460 bin YTL’den alıcı buldu

Selvice Evler’in ardından Ümraniye’de Dora Park projesine başlayan Sur Yapı, 1 Ocak’tan itibaren projenin yüzde 70’inin satışını gerçekleştirdi. Diğer toplu konut projelerinden farklı olarak çok büyük bir orman arazisi içinde bulunan Dora Park’ın en ilgi çeken özelliğinin ilçede 21 katlı olmasıyla ormanın içinden denizi gören ilk proje olması.

ORMANIN İÇİNDE
Sur Yapı Pazarlama Müdürü Arzu Karagöz, “Hacegan olarak adlandırılan bir devlet ormanının ortasında kurulan proje, Carrefour haricinde Ümraniye’deki iş merkezleriyle aynı bağlantı yolları üzerinde yer almıyor. Bu yüzden şehrin merkezinde konumlanan projede, trafik sorunu da minimum düzeyde yaşanacak” dedi.

Dairelerin 1+1 ile 4+1 seçenekleriyle sunulduğu projede 66-190 metrekarede 19 daire tipi bulunuyor. Dairelerin 183-460 bin YTL’den satıldığı projede residence blokun 21. katından itibaren, diğer tüm blokların ise en üst katında “penthouse” diye adlandırılan çatı dubleksleri yer alıyor. Projede 3 açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, tenis kortları, basketbol, futbol sahası, çocuk oyun ve yürüyüş alanları ile kapalı otopark bulunuyor.
Yüzde 1.25 ile 1.62 arasında aylık faiz oranı uygulanan 495 konutluk projenin 230 daireden oluşan ilk aşaması Mart 2008’de bitirilecek.

Haberin Devamı