Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Boğaz manzaralı bir muhabbet, dostlar ve nefis bir menü…

Boğazın büyüleyici atmosferinde; sevilen insanlarla eski günleri özlemek, gelecek günlerden umutla bahsetmek için en güzel mekânı biliyoruz.

Boğaz manzaralı bir muhabbet, dostlar ve nefis bir menü…

Nihavend Terrace, İstanbul akşamlarınızı eşsiz kılacak bir menüyle sizleri misafir etmekten mutluluk duyacak. Hemen buraya tıklayın ve size özel indirimlerle hazırlanmış leziz menüye göz atın.

Bu bir ilandır

Meyhane muhabbeti başkadır. Nihavend Terrace; bu kültürü seven herkesi benzersiz bir deneyim yaşamaya davet ediyor. Uzun soluklu muhabbetlerinizin asla bölünmeyeceği garantisi ile...

İstanbul'un benzersiz lezzetleri Nihavend Terrace’ta bir araya geliyor. Sadece mekâna özel mezeler, nefis ana yemekler ile eşsiz bir geceye hazır olun. Çerkez tavuğu, patlıcan salata, deniz börülcesi, atom şakşuka, beyaz peynir, kavun, haydari, acılı ezme, cevizli pastırmalı humus, levrek marineden oluşan nefis mezeleri; yaprak ciğer ve nefis çıtırtısıyla paçanga böreği ile tamamlanan ara sıcakları; ızgara biftek, köfte, ızgara piliç, levrek ve çipuradan oluşan ana yemek seçenekleri; en tazeleri seçilen mevsim meyveleri ve alkollü içeceklerle bu muhteşem menüyü size özel indirimlerle satın almak için hemen buraya tıklayın.

Haberin Devamı

Muhabbetin bol olduğu akşamlarda, eğlence dolu anlarda kadehler dostluğa kalkıyor, zengin içerikli menüsüyle Nihavend Terrace geceleri tam bir şölene dönüşüyor. Hemen buraya tıklayıp yerinizi ayırtın, sevdiklerinizle birlikte memnun kalacağınız bir akşam yaşayın.

Bu içerik Yakala.co tarafından hazırlanmıştır