Gazete Vatan Logo

Boğaz Köprüsünden aşağıya çakıldı

Ön camdan fırlayıp Boğaz Köprüsü'nden 100 metre aşağıya çakıldı

Üsküdar’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Saint Michel Fransız Lisesi öğrencisi olduğu öğrenilen Sarp Sezen’in (18) kullandığı 34 AS 6725 plakalı otomobil, gece yarısı, Beşiktaş yönünden gelirken karşı yöne geçerek, Boğaziçi Köprüsü Üsküdar çıkışında Kamil Karadağ’ın (42) kullandığı 34 FD 3043 plakalı otomobile çarptı.
Kazada, özellikle ön kısmı büyük hasar gören araçta sıkışan sürücü Karadağ ile yanında bulunan ve emniyet kemeri takılı olmadığı için ön camdan fırlayarak 100 metre aşağıdaki Üskadar-Beylerbeyi bağlantı yoluna düşen Ekrem Kızıltaş (51) olay yerinde can verdi.


Kazayı hafif yaralı atlatan diğer aracın sürücüsü Sezen’e ilk müdahaleyi, yoldan geçen Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Övgü Büke ve Nihat Buğdaycı yaptı. Sarp Sezen, daha sonra ambulans ile Çağlayan’daki Florence Nightingale Hastanesine kaldırıldı.
Sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkarılan Karadağ ile araçtan fırlayan Kızıltaş’ın cesedi ise Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyarak olay yerine gelen Karadağ ile Kızıltaş’ın
yakınları sinir krizi geçirdi.
Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, araçların çekilmesi ve yolun itfaiye görevlilerince temizlenmesinin ardından normale döndü.

Haberin Devamı