Gazete Vatan Logo
Magazin Boğaz'dan bir yıldız geçti

Boğaz'dan bir yıldız geçti

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Kylie Minogue, muhteşem konseri ve sahne şovları ile izleyenleri büyüledi İşte konserden kareler...

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Kylie Minogue, önceki akşam Kuruçeşme Arena'da muhteşem bir konser verdi. Advantage Kart'ın kuruluşunun 10. yıldönümü ve son albümü X'in turnesi kapsamında ilk kez İstanbul'da sahne alan Minogue, seslendirdiği şarkılarıyla Türk hayranlarına müzik dolu unutulmaz bir gece yaşattı. Dansçılar eşliğinde konserine başlayan ünlü yıldız, ilk şarkısından sonra İngilizce "Ne güzel bir manzara" diyerek İstanbul'a ve boğaza hayranlığını bir kez daha dile getirdi. Türk hayranlarıyla ilk kez buluşmanın heyecanını yaşayan Minogue, izleyicilere "Eğleniyor musunuz ?" diye sorunca herkes bir ağızdan "Evet"' diye çığlıklar atarak cevap verdi.



Konser biletleri ayakta 83.50 YTL ile sahne önünde 375 YTL'den satıldı. Yoğun ilgi gösterilen konserin biletleri karaborsaya düştüğü ve bazı izleyicilerin 250 YTL'den bilet aldığı ifade edildi. Yaklaşık 8 bin kişinin izlediği konsere Burak Kut, Harun Tan ve eşi Ebru Şallı, Deniz Seki ve sevgilisi Hüsnü Şenlendirici, Murat Boz, Beren Saat ve sevgilisi Bülent İnal, Ece Sükan, Yonca Evcimik, Soner Arıca, Zeynep Tokuş, Teoman, Gülşen ve Helin Avşar gibi ünlü isimler de yer aldı.

Gerçek adı Kylie Ann Minogue olan şarkıcı, 28 Mayıs 1968 tarihinde Avusturalya'da dünyaya geldi. 80'lerin sonunda rol aldığı ünlü pembe dizi Neighbours (Komşular) ile yıldızı parlayan Kylie, 87 yılında müzikteki kariyerine başladı. 2005 yılında yakalandığı göğüs kanserini zorlu bir tedavi sonrasında yenmeyi başaran ve sağlığına kavuşan sanatçı, 20 yılı geride bıraktığı kariyerinde 'I Should be so Lucky', 'Loco-motion', 'Confide in me', 'Can't Get You Out of My Head', 'Slow' gibi dünya çapında üne kavuşan muhteşem şarkılara imza attı.

KONSERDEN NOTLAR:

- Sahneye ilk olarak siyah robot kılığındaki sekiz dansçıyla birlikte çıkan güzel sanatçı mor bacakları transparan bir elbise ile hayranlarını selamladı.

- Sahnedeki büyük barkovizyonun önünde sahne şovları sergileyen Minogue adeta hayranlarını büyüledi.

- Sanatçı "Cant get out my head" şarkısını söylemeye başladığında konser alanındaki binlerce insan çığlıkları ile ünlü sanatçıya eşlik ettiler.

- Sahnede İngilizce İstanbul'un çok güzel bir yer olduğunu söyleyen Minogue, daha sonra da Türkçe 'Merhaba' diyerek seyircileri coşturdu. Konserin ilerleyen bölümlerinde Türkçe olarak "Eğleniyormusunuz ?" diye bağıran güzel sanatçı yine seyircileri coşturmayı başardı.

- Üzerinde "K" harfi yazan bir elbise ile ponpon kız kıyafetine bürünen Kylie ponpon kız dansçıları ile görsel bir şov hazırladı.

- 13 - 15 bin civarında hayranı sanatçıyı yanlız bırakmazken sahil yolu trafiği adeta Kylie Minogue konseri yüzünden kilitlenecek dereceye geldi.

- Konserin başlamasından 30 dakika önce lüks yatlar Kuruçeşme Arena'nın önüne yanaşarak Kylie Minogue'yi izledi.

Haberin Devamı