Gazete Vatan Logo

Bodrum’u üzen kazada bariyer isyanı

Galatasaray- Konyaspor maçını izledikten sonra evine dönen Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ (55), otomobiliyle denize uçtu. Yakınları bariyer olmadığı için kazanın yaşandığını söyledi.

Bodrum’u üzen kazada bariyer isyanı

Bodrum’da Belediye Meclis üyeliği ve Başkan Yardımcılığı yapan evli ve 2 çocuk babası İsmail Altındağ, önceki gece arkadaşları ile birlikte Kızılağaç Mahallesi’nde bir restoranda Galatasaray-Atiker Konyaspor maçını izledi. 23.00 sıralarında 3 kilometre ilerideki, Çiftlik Mahallesi’nde bulunan evine gitmek için otomobili ile yola çıkan Altındağ, evine 1 kilometre kala aracının direksiyon kontrolünü yitirdi. Virajı alamayan Altındağ, önce yoldan çıktı sonra da yaklaşık 50 metrelik uçurumdan otomobiliyle denize uçtu. Yolda arkasından gelenlerin görüp haber vermesinin ardından olay yerine dalgıçlar sevk edildi. Saat 01.30 sıralarında, kıyıdan 15 metre uzakta yaklaşık 4 metre derinlikte bulunan otomobil içinden cansız bedeni çıkarıdı. İlk incelemede, Altındağ’ın, boğularak can verdiği belirlendi.

Bodrum’u sarsan kazayı duyup olay yerine gelen Altındağ’ın yakınları, 300 metrelik viraja bariyer yapılmamasına tepki gösterdi. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Kocadon, eşi Hülya olay yerine gelerek arama kurtarma çalışmalarını yaşlı gözlerle izledi. Altındağ’ın olay yerine gelen eşi Nagihan Meryem Altındağ sinir krizi geçirerek fenalaştı ve ambulansta tedavi altına alındı. Oğlu Yiğit Altındağ ile kızı Naz Altındağ da da kurtarma çalışmalarını yaşlı gözlerle izledi. Altındağ’ın çocukluk arkadaşlarından Rasim Kara, “Burası beş yıldızlı otellere ve en az sekiz mahalleye giden tek yol. Okul servisleri ve ilçeye gidip gelenlerin kullandığı tek yol burası. Her yere bariyer yaptılar bir burada 200 metrelik yere bariyer koymadılar. İsmail Altındağ genellikle aracını çok yavaş kullanan sakin kullanan biriydi nasıl böyle bir kaza oldu hala şaşkınız” dedi.

Haberin Devamı