Gazete Vatan Logo

Bodrum tatili fiyatına Karayipler'i keşfedin

Biz kışa merhaba derken, dört mevsim yazı yaşayan Karayipler’de deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak mümkün... Dünyanın en büyük cruise şirketlerinden Royal Caribbean International ile Bodrum tatili fiyatına Karayipler ve Bahamalar'da rüya gibi tatil yapın.

Bodrum tatili fiyatına Karayipler'i keşfedin

Kışın, yazı yaşamak isteyenler için en iyi tatil seçeneklerinden biri; Bahamalar ve Karayipler'e gitmek... Adaları kapsayan bu tatilde; alışveriş, deniz ve eğlenceyi bir arada yaşanıp, her gece bir limanda konaklanıyor. Bahamalar, Karayipler, ABD'nin Miami, Key West ve Orlando sahilleri geziliyor. Dünyanın en büyük cruise firmaları arasında bulunan Royal Caribbean Türk turistlere bu tatil seçeneğini sunarak, Karayipler’e olan ilgiyi artırdı. Bunun nedeni bu rüya gibi tatilin artık ekonomik olarak erişilebilir olması. Bodrum'da ailecek yüksek sezonda geçireceğiniz bir haftalık tatil fiyatına, İstanbul’dan direkt THY ile Miami’ye uçabilir ve Royal Caribbean'a uçuş dahil 1490 euro ödeyerek tatil yapabilirsiniz. Bu fiyatın içinde 1 gece Miami’de konaklama ve 5 yıldızlı Majesty of The Seas ile 4 gün 5 gece Bahamalar seyahati var. İsterseniz, 1990 euro’ya THY ile gidiş-dönüş uçak dahil dünyanın en büyük ilk iki gemisi Allure ve Oasis of The Seas ile 1 gece Miami konaklama, 7 gece 8 gün Batı ve Doğu Karayipler turuna katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Doğu Karayipler gezi programında her biri bir doğa harikası olan Nassau, St. Thomas ve St. Marteen adalarını keşfedip, Batı Karayipler turunda ise; Haiti, Jamaica ve Maksika sahillerinde gümrüksüz alışveriş yaparak, yanı sıra dünyanın en güzel kumsallarının tadını çıkarabilirsiniz.

Önce tatil sonra alışveriş

Ayrıca bu gezi programında misafirler Miami’deki dünyanın en ünlü outlet merkezlerinden Saw Grass Mills’te ünlü markalara ekonomik fiyatlarla ulaşma olanağı da buluyor. Bahamalar gezisinde, THY’nın tarifeli uçuşları ile İstanbul’dan Miami’ye direkt seyahat edenler, Miami’de iki gece 1’inci sınıf otellerde konaklıyor. Ardından muhteşem bir gemi gezisi ile 4 gece 5 gün boyunca Bahamalar’a doğru yola çıkılıyor. Bahamalar turu kapsamında Royal Caribbean International’a ait egzotik bir ada olan Cococay Adası’nda geçirilecek günün ardından, Bahamalar’ın başkenti Nassau Adası’nda dünyanın en güzel kumsalında olmanın tadına varılıyor. Gemi seyahatinden sonra Orlando’da konaklanarak 2 gece boyunca Disneyworld’deki büyülü dünyayı keşfedilebiliyor. Miami-Bahamalar-Orlando gezisi 9 gece 10 gün sürüyor.

Haberin Devamı

COCO CAY’DA CENNETİ YAŞAMAK

Bahamalar’da ulaşılması zor bir cennet istiyorsanız, Coco Cay tüm beklentilerinizi karşılıyor. Zira adada insan nüfusu oldukça az. Kendinizi Coco Cay Adasında görüş alanızda bulunan sınırlı insan topluluğu ile dünyanın en şanslı azınlığı gibi hissedebilirsiniz. Müzik, güneş ve tropikal meyvelerin tadına varmak Coco Cay adasının en sıradan rutini. Adanın tropikal meyvelerinden yapılan özel içkileri beach barlarda deneyimlemek güzel, hayatın kalan kısmının bunlar olmadan devam edeceğini kabul etmek ise zor.

İKİ FARKLI TUR OPSİYONU VAR

Miami'ye direkt uçuş dahil 1490 euro'ya 1 gece Miami’de konaklama ve 5 yıldızlı Majesty of The Seas ile 4 gün 5 gece Bahamalar seyahati var. Ayrıca, 1990 euro’ya THY ile gidiş-dönüş uçak dahil dünyanın en büyük ilk iki gemisi Allure ve Oasis of The Seas ile 1 gece Miami konaklama 7 gece 8 gün Batı ve Doğu Karayipler seyahati sunan Royal Caribbean şimdi de ‘1 tam 1 yarım’ kampanyasıyla bir seçenek sunuyor.

Haberin Devamı

AKDENİZ’E 999 EUROYA ÖZEL TUR

Royal Caribbean’a ait, “Celebrity Cruises 2016 Haziran ve Temmuz aylarında 999 euro'dan başlayan fiyatla İstanbul çıkışlı Akdeniz turlarına başlayacak. Bir hafta sürecek, Roma’da bitecek seyahate, dönüş uçak bileti de dahil. Rota ise şöyle: İstanbul, Mykonos, Malta, Sicilya, Amalfi Sahilleri ve Roma...

“HEDEF 12 BİN YOLCU”

ampanyayla ilgili bilgi veren Royal Caribbean Türkiye İletişim Pazarlama Direktörü Cihangir Canıyılmaz, “Misafirler, Türkiye’de bir hafta tatil fiyatına dünyanın en güzel adalarını ve Miami’yi görebilecek” dedi. Yeni açılan Miami hattı ile uygun fiyata kaliteli kruvaziyer turizmini Amerika kıtasına taşımaya başladıklarını belirten Canıyılmaz, “Bu Batı Karayipler pazarının yüzde 20 artışı anlamına gelmektedir. THY ile işbirliğimizi devam ettirmek istiyoruz. THY’nin sahip olduğu yüksek sayıdaki uçuş noktası ile Royal Caribbean markalarının uğradığı fazla sayıdaki liman özellikleri iki markanın ortak noktalarının başında geliyor. Denizde Royal Caribbean havada Türk Hava Yolları eş değer kalitede denebilir. Dolayısıyla bu iki büyük ve önemli markanın sağladığı hizmetler birbirini tamamlar niteliktedir” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin kruvaziyer turizmi için çok uygun bir ülke olduğunun altını çizen Canıyılmaz, yılda ortalama 95 bin kişinin cruise ile seyahat ettiğini, bunun 9 binini Royal Caribbean yolcularının oluşturduğunu söyledi. İstanbul, Kuşadası, Fethiye, Dikili, Sinop ve Trabzon limanlarına uğradıklarını söyleyen Canıyılmaz, “2016 hedefimiz 12 bin kişi. Daha sonra bunu 20 bine çıkarmayı planlıyoruz. Marka bilinirliğimizi arttırmamız kruvaziyer turizmi denince akla gelen ilk isim olmamız çok önemli. Dünya’da kruvaziyer denince akla gelen ilk isim olan Royal Caribbean markasının Türkiye’de de aynı duruma gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Türkiye çok daha fazlasını hak ederken çok azıyla yetiniyor” diye konuştu. Canıyılmaz, şirketin Türk yolculara Royal Caribbean, Azamara ve Celebrity markalarıyla hizmet verdiğini söyledi.

MİAMİ SİZİ BEKLİYOR

50 Cent kliplerinin aklımıza kazıdığı muhteşem sahili ve sahil etrafındaki rüya gibi eğlenceleri olan Miami’de yapılacaklar listesi uzun... Küçük Havana görülmesi gereken yerlerin başında. Sonra rotanızı ABD’nin 3'üncü büyük milli parkı Everglades Milli Parkı’na çevirebilir burada bulunan timsahlarla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Bir hafta boyunca içinde vakit geçireceğiniz gemilerin her biri ayrı bir şehir gibi.

12 KATLI YÜZEN SARAY

Karayipler turunun gemisi Majesty of Seas, 12 kattan oluşuyor. İçinde Asya’dan Meksika mutfağına kadar birçok ülke yemeklerinin sunulduğu 9 adet restoran bulunuyor. Casino, macera ve çocuk parkları, alışveriş ve eğlence merkezleri ile spa&masaj salonları da mevcut.