Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı'ndan 'İstanbullu Gelin'e transfer oldu!

Bodrum Masalı'nın ünlü oyuncusu yeni sezonda 'İstanbullu Gelin' kadrosunda yer alacak.

Bodrum Masalı'ndan 'İstanbullu Gelin'e transfer oldu!

Son olarak Kanal D'de ekrana gelen "Bodrum Masalı" dizisinde Evren karakterini oynayan Murat Aygen, yeni sezonda yeni bir diziyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aygen, Star TV'nin cuma akşamlarına damgasını vuran "İstanbullu Gelin" dizisinin kadrosuna katıldı.

Başrolünü Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin'in paylaştığı dizide Aygen, Can karakterine hayat verecek ve Özcan Deniz'in çocuğunun annesi doktor Begüm'ü canlandıran Özge Borak'la yakınlaşacak. Meslektaşı Nihan Aslı Elmas'la evli ve bir kız çocuğu babası olan Murat Aygen, daha önce Medcezir ve Maral dizilerindeki performansıyla adından söz ettirmişti.

Zeynep Günay Tan'ın yönettiği "İstanbullu Gelin"in yeni sezon çekimlerine ise 15 Ağustos'ta başlanması planlanıyor. Dizinin 16 Haziran'da yayınlanan sezon finalinde Aslı Enver'in canlandırdığı Süreyya gerçekleri anlayıp kimseye haber vermeden kaçmıştı. Yeni sezonda ise 03 Medya'nın imza attığı dizide seyirciyi çok daha heyecanlı olaylar bekleyecek. Öte yandan dizinin kadrosuna Can'ın dışında iki önemli karakterin daha gireceği öğrenildi. (Medyatava)

Haberin Devamı