Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 6. yeni bölüm ile bu akşam Kanal D'de!

Kanal D ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Bodrum Masalı yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Uzay açılacak kafe işine taş koyar. Sinirlerin bozulmasına sebep olan Uzay ile Ateş arasında kavga çıkıyor. Bodrum Masalı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Bodrum Masalı 6. yeni bölüm fragmanı...

Bodrum Masalı 6. yeni bölüm ile bu akşam Kanal D'de!

Bodrum Masalı son bölümde yaşanan olaylarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Yayınlanan 6. yeni bölüm fragmanında olaylar karışıyor. Kafe işinin sekteye uğraması,Ateş ile Uzay arasındaki kavga izleyicinin dikkatini çekiyor. İşte Bodrum Masalı 6. yeni bölüm fragmanı...

Yapımcılığını TMC Yapım/ Erol Avcı'nın üstlendiği dizi Bodrum Masalı'nın başrollerinde, Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş) gibi genç isimler yer alıyor. Bodrum Masalı her Perşembe yeni bölümü ile saat 20:00'de Kanal D ekranlarında!

BODRUM MASALI 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI 6. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

BODRUM MASALI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cahit, Uzay’ın yardımı ile Alara’yı bulur. Ateş’ten hesap sormak niyeti ile harekete geçer. Yıldız, Ateş’i korumak uğruna Ceyda ve Cahit ile de mücadele edecektir. Şule, Faryalı’nın Yıldız’a hala aşık olduğundan şüphelenmektedir. Kıskançlık içinde ne yapacağına karar vermeye çalışır. Faryalı ise Evren’in otelin aleyhinde çalıştığını fark eder ve Evren’e karşı tavır alır. Evren, planlarını gerçekleştirebilmek ve otelde söz sahibi olmak için çabalamaktadır. Bu uğurda herkesi ve her şeyi kullanmaya hazırdır.

Haberin Devamı

Kelebek, uzun zamandır boş duran bir plaja kafe açma hayali kurmaktadır. Bu hayaline Ateş, Su ve Aslı da ortak olurlar ancak bu iş zannettikleri kadar kolay olmayacaktır. Uzay ve Cenk’in de bu girişimi baltalama istekleri gençlerin masum girişimini iyice zorlaştıracaktır.

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.

Haberin Devamı

Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur.

Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.

BODRUM MASALI DİZİSİNİN KONUSU
Evren Ergüven pek çok otelli olan , zengin ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir yaşam sürdürürler. Otellerinin büyük bölümünün olduğu Bodrum'da ise başka bir kadınla kurduğu evlilik dışı bir ilişkisi vardır. Evren'in kurduğu bu düzen peşpeşe verdiği yanlış kararlar sonucunda gelen hızlı iflasıyla tamamen alt üst olur.
Ergüven Ailesinin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından kalan eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını arkalarında bırakıp, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle yaşamlarına yeniden şekil vermek zorundadır.
Ancak ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın yaşamları süresince adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı ismiyle bilinen kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e göre Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise evinin tam karşısına taşınan kocasının Bodrumdaki sevgilisinden şimdilik haberdar değildir. Bütün bu olup bitenden habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel zamanlar geçirdikleri Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.
BODRUM MASALI OYUNCU KADROSU
HİLMİCEM İNTEPE
19 Mayıs 1992'de Muğla'da da doğan genç oyuncu 18 yaşında kadar Bodrum'da yaşamıştır. 15 yaşından sonra kendi kendine dans etmeye başlayan oyuncu hiç bir eğitim almadan belli bir seviyeye ulaşmıştır. Hilmi Cem İntepe, 18 yaşında birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur.Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına da dahil olan Hilmi Cem yarı finalde elenmişti. Daha sonra Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışmasında şampiyon olarak herkesin gönlünde taht kurmayı başarmıştır.
ŞEVVAL SAM
11 Kasım 1973'te İstanbul'da dünyaya gelen Şevval Sam, ünlü şarkıcı Leman Sam'ın kızıdır. 1993 ve 1999 yılları arasında Metin Tekin ile evlilik yaşamış ve boşanmışlardır. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim almıştır. Gülbeyaz, Çocuğun Var Derdin Var, Acayip Hikayeler, Muhteşem yüzyıl gibi dizilerde yer almıştır.
DİLAN ÇİÇEK DENİZ
19 yaşında olan genç oyuncu 1995 Sivas doğumludur. Ege Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 15 yaşında modellik yapmaya başlayan güzel oyuncu Miss Türkey 2014 güzellik yarışmasına katılmıştır. Dilan Çiçek Deniz'in sevgilisi Servan Turan'dır. Şükrü Özyıldız'ın başrol oynadığı yaz dizisi Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru rolüyle izleyicinin karşısına çıkmıştır.
TİMUÇİN ESEN
14 Ağustos 1973'te doğan Timuçin Esen evliliğinden geriye Ayda Esen isminde bir kız çocuğu kalmıştır. hacettepe Üniversitesi mezunu olan yetenekli oyuncu Gurbet Kadını, Hırsız Polis, Vicdan ve Gönül İşleri gibi dizilerde rol almıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Senin Hikayen, Lebirent, Gönül Yarası gibi filmlerde de boy göstermiştir.

Haberin Devamı