Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 40. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı her hafta Pazar günleri izleyicileri ile buluşuyor. Geçen yaz Bodrum ilinde çekimleri yapılan ve yayın hayatına başlayan Bodrum Masalı tüm sezonda devam etti. Dinamizmi düşmeyen ve kendine has bir kurgusu olan Bodrum Masalı, özellikle Bodrum aşığı olanların ilgisini çekiyor.

Bodrum Masalı 40. bölüm fragmanı yayınlandı!

Bodrum Masalında iki genç aşığın kavuşamadığı aşk hikayesinde yıllar sonra umut arayışları var. Başrollerinde Şevval Sam ve Timuçin Esen’in yer aldığı kadroda ayrıca genç ve yetenekli oyuncular ile diğer usta oyuncuların da bulunduğu Bodrum Masalı son olarak Nejat İşler’in de kadroya girmesi ile tamamlandı. Bodrum Masalı dizisi içimizi ısıtan senaryosu ve sahneleri ile ilgi ile izleniyor. Bu sıralarda Pazar günü reytinglerde orta sıralarda yer alsa da, dizi dol dizgin devam edecek gibi görünüyor. Bodrum Masalı yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

BODRUM MASALI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bodrum Masalı son bölümü yayınlandıktan sonra izleyicileri bekletmek istemeyen yayın ekibi 40. Bölüm fragmanını da yayınlandı. Bodrum Masalı 40. Bölüm fragmanında sonunda Yıldız ve Faryalı yıllardır aynı aşkla birbirlerini sevdiklerini ve beklediklerini söylüyor. Bu itirafın ardından ikili eski aşklarına kaldıkları yerden devam ediyor. Her ne kadar Maya’nın Bodrum’a gelmesi, Aslı’nın onun kızı olduğunu öğrenmesi ve Faryalı ile yakınlaşma çabaları Yıldız’ı endişelendirse de sonunda aşkının peşinden gitmeye karar veriyor. Faryalı ise hiçbir zaman Yıldız’dan saklamadığı duygularını artık daha sesli itiraf ediyor.

Haberin Devamı

Bora ise Maya ile işleri daha da ileriye götürmek istiyor. Maya ise iyiden iyiye Boraya gönlünü kaptırmış görünüyor. Gençler arasındaki sorunlar da çözülüyor. Aslı ve Ateş birbirine sarılıyor; Kelebek ve Su da inadı bir kenara bırakarak barışıyor.

Haydar Efe ile uzun uzun dertleşen Faryalı ise geçmişte ikisinin de yaptıkları hatalardan dönme zamanı olduğunu söylüyor. Bu yüzden sadece ikisi birbirini çok iyi anlıyor. Yıldız da aynı konuşmayı Üzüm ile yapıyor. Bu konuşmalardan hareketle Yıldız ve Faryalı birleşirken, Haydar Ali de yıllar sonra Üzüm’e evlilik teklifinde bulunuyor.

Bodrum Masalı 40. Bölüm fragmanında bunlar yaşanırken ayrıntılarını ise yayınlanacak olan yeni bölümde öğreneceğiz. Bodrum Masalı 40. Bölümü 4 Haziran Pazar saat 20:00 da Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 39. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Bodrum Masalı yayınlanan son bölümünde yaşananları bir kenara bırakıp her şeye yeniden başlamaya karar veren Aslı-Ateş ve Su-Kelebek bu adımdan iyi sonuç aldılar. Evren ve Gözde ise yeniden bir araya gelerek onlara karşı planlar yaptı. Bu defa herkes ikiliye karşı birleşerek onları alt etti. Haydar Efe’nin ise satmak zorunda olduğu arsa Faryalı ve çocuklar sayesinde kurtarıldı.