Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 4. bölüm'de heyecan dolu sahneler!

Bodrum Masalı yine heyecan dolu bir bölüm ile Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluştu. İlk bölümünden itibaren izleyiciyi ekran başına kilitleyen Bodrum Masalı seyircilerden tam not aldı. Reyting listelerini alt üst eden Bodrum Masalı'nda bu hafta neler olacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve 4. yeni bölüm fragmanı bu haberimizde...

Bodrum Masalı 4. bölüm'de heyecan dolu sahneler!

Bodrum masalı yayınlanan son bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Perşembe günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin yeni bölümünde hayranlarını hangi gelişmeler bekliyor? İşte merak edilenler...

TMC Yapım'ın yapımın yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam ve Alperen Duymaz gibi güçlü isimlerin yer aldığı dizinin 4. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..

BODRUM MASALI 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Kanal D’nin yeni sezonda fırtınalar estirmesi beklenen dizisi Bodrum Masalı’nın 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı yeni bölümde Faryalı Yıldız’a yardım ederken duygusal anlar yaşanıyor. Öte yandan Su, Faryalı’ya “Annemle sevgili miydiniz?” diyerek can alıcı soru soruyor.

Abisi Faryalı ile anlaşmazlık yaşayan ve Su’dan da aradığı ilgili göremeyen Kelebek yaşadığı yeri değiştirmeye karar veriyor ve bunu hoşlandığı kıza söylüyor. Bakalım Su bu duruma nasıl tepki gösterecek?

BODRUM MASALI 4. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Yüzme konusunda iki iddialı isim Ateş ve Kelebek yüzme yarışına girişiyorlar. Öte yandan her iki isimde yüzme seçmelerine katılıyor. Bakalım bu rekabetin galibi kim olacak? Otelde bir türlü sular durulmuyor. Kelebek abisi Faryalı'yı otelden ayrılmakla tehdit ederken Evren ise Alara'nın babasını köşeye sıkıştırıyor.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bodrum Masalı 3. Bölüm'de; Alara ile Ateş, babaları yüzünden karşı karşıya geliyorlar!

Evren, Cahit’in verdiği bilgi ile tuzağa düşmüş, yeri tespit edilmiştir. Borcuna karşılık hapse girme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Polisten kaçar ve saklanır. Ergüven ailesi tüm güçleri ile Evren’in borcunu ödemeye çalışırken Yıldız’ın ve Ateş’in Evren’e olan öfkesi artmaktadır. Cahit’in olaydaki rolünün açığa çıkması Ateş ve Alara’yı karşı karşıya getirir. Gözde ise Yıldız’ın Evren’e olan öfkesini Evren’i birlikte kaçmaya ikna etmek için kullanır. Yıldız’a olan aşkını kalbinin derinliklerine gömmüş olan Faryalı, kendisini hiç istemediği halde Ergüvenlerin ailevi problemleri ile uğraşırken bulur. Su, babasının kurtulması için çabalarken Kelebek’ten yardım alır. Cenk, Kelebek’i kıskanmaya başlar. Arkadaşı Uzay’ın da doldurması ile Su’ya karşı çok büyük bir hata yapmak üzeredir.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 3. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

DİZİNİN KONUSU

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.

Haberin Devamı

KÜNYE

Yapım: TMC

Yapımcı: Erol Avcı

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin

Senaryo: Başar Başaran, Emre Özdür

Proje Tasarımı: Reaksiyon Film

Uygulayıcı Yapımcı: Engin Sarıal

Görüntü Yönetmeni: Sedat Yücel

2. Yönetmen: Nezaket Coşkun

Sanat Yönetmeni: Burhan Türk

Müzik : Cem Özkan

Oyuncular: Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş), Hilmicem İntepe (Kelebek), Dilan Çiçek Deniz (Su), Toprak Sağlam (Gözde), Serhan Onat (Uzay), Bora Cengiz (Cenk), Kaan Çakır (Cahit), Ebru Unurtan (Ceyda), Yener Gürsoy (Gönenç), Ezgi Şenler (Aslı), Serel Yereli (Alara), Zehra Yılmaz (Rana), Nazlı Kar (Şule), Basri Albayrak (Süha), Cemalettin Çekmece (Asım), Tülin Yazkan (İpek), Tugay Bahşi (Mert)

Haberin Devamı