Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 10. bölüm fragmanında Aslı ve Ateş arasında romantik anlar

Bodrum Masalı 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı'nın yeni bölüm fragmanında Ateş ile Aslı arasında bir ilişki mi başlıyor? Herkesi şaşırtıcı bir bölüm ile Bodrum Masalı Pazar günü ekranlarda olacak.

Bodrum Masalı 10. bölüm fragmanında Aslı ve Ateş arasında romantik anlar

Bodrum Masalı 10. bölüm fragmanında yaşanan olaylar izleyicileri şaşırtacak. Aslı ve Ateş teknede görülüyor. Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde yakınlaştıkları görülen Aslı ve Ateş arasında duygusal anlar yaşanıyor. Peki bu durum Aslı'nın bir hayali mi yoksa gerçek mi? Cevaplar Pazar günü Bodrum Masalı'nda...

Bodrum Masalı dizisi yoluna dolu dizgin devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen Bodrum Masalı 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Ateş'in Cahit'e attığı yumruktan sonra karışan işler nasıl toparlanacak? Aslı ve Ateş'in tüm yaşadıkları yoksa hayal mi? Aslı'ya neler oluyor? Bodrum Masalı, 30 Ekim Pazar günü saat 20.00'de Kanal D 'de!

BODRUM MASALI 10. BÖLÜM FRAGMANI


BODRUM MASALI YENİ GÜNÜNDE

Bodrum Masalı, yeni gününde yeni hikayeleriyle heyecan yaratmaya hazırlanıyor. Artık Pazar günleri ekrana gelecek dizide, heyecan kelimenin tam anlamıyla dorukta!

Alara'nın evine gizli yollarla giren Ateş, Yıldızlı Otel'i kurtarabilmek için gerekli olan harddiski alabilecek mi? Kelebek'in ilgisini hisseden Su, onu arkasında bırakıp ABD'den kazandığı burslu okula gidecek mi? Evren ile Yıldız'ın barışma ihtimaline karşı, Gözde'nin yeni planı ne olacak? Alara'nın dostluğunu kazanmaya çalışan Rana, bundan sonra ne yapacak? Aslı ile Ateş, nasıl bir maceranın içine düşüyor?

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bodrum Masalı 9. Bölüm'de; Ateş'in kararı herkesi etkiliyor!

Alara babasına yumruk atan Ateş’i terk eder. Cahit çok hınçlanmıştır, intikam için harekete geçer. Evren ve Gözde bu yeni durumu kendi satış planları için kullanmaya çalışırken, Gönenç de onların birbirlerini uzun süredir tanıdıklarını gösteren bazı bilgilere ulaşır, ikisinin sırrına adım adım yaklaşmaktadır. Su, ABD’de okuma imkanını annesine anlatır ama Cenk’le beraber gideceğinden bahsetmez. Su’nun gidiş hazırlıkları Kelebek’i üzerken, İpek de gitgide Kelebek’e tutulmaya başlamıştır. Otele ve plaja olanlar yüzünden kendisini sorumlu hisseden Ateş, bu durumu düzeltmek için Faryalı’yla konuşur… Tehlikeli bir maceraya atılmak üzeredir.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI HİKAYE VE KÜNYE

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.

Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.

Haberin Devamı