Gazete Vatan Logo
Magazin Bodrum’da neler oluyor?

Bodrum’da neler oluyor?

Şeker Bayramı yaklaşırken tatil planları arasında Bodrum olanlar için sezonun en hit mekanlarını derledik.

Bodrum’da neler oluyor?

Şimdi Güney’e inip Bodrum’da neler olduğuna hızlıca bir göz atalım...

LEZZET DURAKLARI

Fenix: Geçen yıl İstanbul’dan Bodrum’a transfer olan ve yılın en iyi çıkışını yakalayan mekan bu yıl da oldukça iddialı. Fenix, Elvan Karakimseli ve Mert Vidinli’nin enerjisiyle yemeklerin yanı sıra eğlencesiyle bu yaz da çok konuşulacak.

Zuma: Yine Yalıkavak Marina’da yer alan ve Uzak Doğu mutfağının en lezzetli halini nefis bir manzara ve sonsuzluk havuzu eşliğinde sunan Zuma, yine adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Hazine: İstanbul’dan bir diğer transfer ise Hazine. Cihangir’deki her halini olduğu gibi Tilkicik Koyu’na taşıyan ekip burada da oldukça iddialı.

Hardal: İlki Nişantaşı’nda açılan mekanın, Türkbükü’ndeki yazlık versiyonunda lezzetli yemeğin yanında bol bol eğlence de var.

Kurochan by Ioki: Mandarin Oriental Bodrum’un içinde yer alan Kurochan, bu yaz İstanbul’un meşhur sushi’cisinin imzasıyla, “Kurochan by Ioki” adıyla Nikkei mutfağından nefis lezzetler sunacak.

Riba Restaurant Beach: Türkbükü’ndeki Riba Restaurant, bu yıl Gündoğan’da. Bu defa beach’i de var. Meksika ve İtalyan mutfağının zengin çeşitlerini sunan Riba’da balık ve çok sevilen mezeleri de çabası.

Haberin Devamı

Naif Gümüşlük: Karaköy’den tanıdığımız Naif, bu yıl taze ve yazlık mönüsüyle Güney’e inenlerden. Gümüşlük’teki mekan mandalina ağaçlarıyla bezeli çimle kaplı bahçesinde konuklarını ağırlıyor.

EĞLENCELİKLER

Maçakızı: Bodrum’a tatile gidip de Maçakızı’nda eğlenmeden olmaz. Erkenden gidip yerinizi kapmakta fayda var.

Nikki Beach: Torba’daki Nikki Beach, seksi havuzu ve genişleyen plajıyla bu yıl da göz önünde. Gündüz eğlencesi ve akşam üstü partisiyle fark yaratmaya çalışan mekan, merakla beklenen “White Party” ile bir adım önde.

The Sands: Geçen yıl Blue Marlin olarak adım attığımız yer Mandarin Oriental içinde bu kez The Sands olarak karşımıza çıkıyor. Bayram tatili öncesi ilk konuklarını ağırlamaya başlayan The Sands uygun fiyat politikası ve akşam üstü partileriyle kendi müdavimini yaratmayı hedefliyor.

Ulus 29: Geleneksel Ulus 29 eğlencesi bu yıl ikinci kez Bodrum’da şansını deniyor. Fenix’in yanı başındaki mekanda, sabahın ilk saatlerine kadar eğlence olacağı kesin.

Haberin Devamı

Sess: “Türkçe müziksiz tatil mi olur?” diyenlerdenseniz bu yıl da soluğu Sess Türkbükü’nde alabilirsiniz. Sokağa taşan kalabalığıyla geç saatlere kadar eğlence garanti.

Daze: Türkbükü’nün yeni ve farklı eğlence durağı. Daha genç daha pop bir eğlence istiyorsanız rotanıza alın derim.

Eva Klein: Elektronik müzik ve alternatif eğlencenin İstanbul’daki adresi Klein, bu yıl Bardakçı Koyu’nda Eve Klein adıyla hayranlarıyla buluşuyor. Çok konuşulacağı kesin.

Bi’ Alt Kat: “Bu saatte gidecek başka yer yok mu?” deyip efkar dağıtmak isteyenlerdenseniz, Türkçe arabesk ve pop müzikle mekanda günü aydınlatabilirsiniz.

Off Gümüşlük: Gümüşlük’e gidip çıkmayanlar ya da uğrayıp kaçanlar için en ideal adres. Farklı seslere de yer veren mekan bu yıl da rakipsiz.

NEREDE KALMALI?

Il Riccio Beach House

Maviyle beyazın en güzel hali İtalyan stiliyle burada hayat buluyor. Bodrum’un en güzel yerlerinden Cennet Koyu’nda yer alan butik otelin tüm odaları ayrı bir keyif sunuyor. Otelde kalmasanız bile plajına mutlaka uğrayın derim. Ayrıca leziz İtalyan yemeklerinin yer aldığı ünlü restoranı da mutlaka görülmeli.

Haberin Devamı

Kempinski Hotel

Barbaros Bay

Yine Bodrum’un en güzel bölgelerinden Yalıçiftlik’de, Gökova Körfezi’nin hemen girişinde yer alan otel, eşsiz doğası ve masmavi deniziyle konuklarını ağırlıyor. Kafa dinlemek ve unutulmaz bir tatil yaşamak isteyenlerdeniz oldukça ideal.

Bella Sombra Hotel

Küçük ama oldukça keyifli. Tatil için Türkbükü’nü tercih edenlerdenseniz not edin. Havuz ve akşam üstü eğlencesiyle kısa zamanda Bodrum’un en popüler duraklarından olan Bella Sombra, bu yaz Türk ve Yunan mezelerini Akdeniz mutfağıyla yorumlayan modern meyhanesiyle de beğeni toplayacak gibi.

Maçakızı Hotel

Yıllardır popülerliğini kaybetmeyen Maçakızı, bu yıl da hem plajı hem oteliyle yine Bodrum’un en gözde noktalarından.

Galen Hotel

Türkbükü’nün en yenilerden ama kısa zamanda şöhrete kavuşanlardan. Didem Özgen’in işletmeciliğinde hem eğlencesi, hem plajıyla bu yıl da göz önünde.

Haberin Devamı

No: 81 Hotel

Türkbükü’nün bir diğer alternatifi ise No: 81. Sade ve konforlu tasarımıyla her zamanki gibi unutulmaz bir tatil için ideal.