Gazete Vatan Logo

Bodrum'da ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ kabaresi

Nükhet Duru, büyük ilgi gören ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ isimli kabaresiyle 11 Ağustos Cuma günü Bodrum Pier sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

Bodrum'da ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ kabaresi

Türk pop müziğinin yıldızlarından Nükhet Duru, büyük ilgi gören ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ isimli kabaresiyle 11 Ağustos Cuma günü Bodrum Pier sahnesinde sevenleriyle buluşuyor. Nükhet Duru, 40 yılı aşkın müzik yolculuğu boyunca izleyenleri hem hüzünlendiriyor hem güldürüyor.

Milta Bodrum Marina’da yer alan Bodrum Pier, mutfağı kadar canlı müzik performanslarıyla da tatilcilerin gözdesi haline geldi. Bodrum Pier sahnesi, 11 Ağustos Cuma günü Türk pop müziğine damgasını vuran Nükhet Duru’yu ağırlıyor. İlk gösterisini 3 Ağustos’ta gerçekleştiren ve büyük ilgi gören usta sanatçı, ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ kabaresi ile izleyenleri 40 yıllık bir müzik yolculuğuna çıkarıyor.

HEM KAHKAHA HEM HÜZÜN

Nükhet Duru, etkileyici Kale manzarası ile yaşadıklarını, gözüne takılanları anlatıyor. Bazen o susuyor, içindeki utangaç kız çocuğu müziğini, hayallerini, var olmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Bodrum Pier misafirleri, ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ kabaresinde yer yer hüzünlenerek, genellikle kahkahalar atarak, Nükhet Duru’nun sıra dışı repertuarı ile keyifli saatler geçiriyor. İzleyenler kabare eşliğinde aynı zamanda Türk pop müziğinin unutulmaz dönemlerine, neonların altında yaşanmış bir ömre de tanıklık etme fırsatı buluyor.

Haberin Devamı